Czyli pomysł na "obtrąbiony/pozdrowiony" przyniósł wymierne korzyści
Autoprezentacja
Zwiń
X
-
Ooo... :shock: To Twoja octa parkuje obok mojej roboty.
Kiedys tez Cie mijalem na Wale miedzeszynskim i tak co i raz sie zastanawialem czy trafisz na nasze forum bo mialbym pare pytan, a tu patrz taka niespodzianka.
Wpadnij koniecznie na spota :!:
PS. Zdjecia mozesz wrzucic do swojego albumu."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Re: Autoprezentacja
Zamieszczone przez q1Moja Octi:
kiepska jakość zdjęć bo robione w środku nocy, innym razem postaram się cyknąć coś w dzień
te z tyłu też niezłe, ale już nie aż tak rewelacyjne
zawias + spore felgi - to niestety wygląda karykaturalnie. sam wzór felg też mi nie leży
i ten spojler z tyłu... no cóż ops: :? mógłby być nieco dyskretniejszy...
Ale ogólnie nie jest źle. na żywo to auto też wygląda dość przyjemnie k jak to nie tajemnica, to napisz gdzie i za ile dorwałeś przednie reflektory Miloteca. W sumie nie były dostępne w normalnych kanałach sprzedaży.
Pozdrawiam,
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Mikrus: zmien plyte
[ Dodano: Wto 04 Paź, 05 14:25 ]
Szkoda: mi ten spojlerek dachowy szczegolnie tez nie lezy ale niestety kupowalem ze zdjecia na ktorym wygladal calkiem fajnie - jak znajde cos mniej "atypicznego" (tak go okreslaja Czesi) przed jakas wizyta u lakiernika to pewnie wymienie
[ Dodano: Wto 04 Paź, 05 14:29 ]
BaPit: reflektory Miloteca kupilem w .. Milotecu :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 04 Paź, 05 14:30 ]
Radkow: "drewnianie" wstawki sa niestety czescia boczkow drzwi z L&K, zachodze w glowe na co moznaby to wymienic
[ Dodano: Wto 04 Paź, 05 14:33 ]
arci9: tak, Toora. pewnie ze dobry wybor :szeroki_usmiech najlepszy k
[ Dodano: Wto 04 Paź, 05 14:34 ]
Purchawa: a w jakim rejonie pracujesz?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez q1BaPit: reflektory Miloteca kupilem w .. Milotecu :szeroki_usmiech
są rzeczywiście ale cena 649 EUR jest trochę zaporowa chyba jednak łyknę zwykłe ksenony (Pan na przeglądzie powiedział mi, że badanie techniczne u niego przechodzę ostatni raz z tymi lampami - owszem, świecą ok, ale ma wątpliwości co do homologacji na nie :szeroki_usmiech )
Pozdrawiam,
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez q1Mikrus: zmien plyte
Generalnie auto sprawia wrazenie utrzymanego w blekitnej/lazurowej (?) koncepcji, co jest dosc ciekawe. Kazdy element tego samochodu wzmacnia ten efekt - lakierowane listwy, lakierowane swiatla, lakierowany grill. Do tego mocna podstawa czyli dosc ladne felgi 17".
Nie wszystko mi sie podoba, ale powiedzmy, ze auto ma swoj styl.
I wszystko psuja te chlapaki.
To tak jakby zalozyc porzadny garniak, do tego porzadne buty i zepsuc wszystko parasolką z logo Coca-Coli albo innego Masmixu...TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastianale cena 649 EUR jest trochę zaporowa
TUTAJ nieco taniej i możemy jeszcze sie nieco potargować
Pozdrawiam,
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
ja bym założył tylni spojlerek od Rs-a.......i troszke obniżył autko.......lampy mi sie wogule nie podobają....ale to kwestia gustu...podoba mi sie tylnia klapa tylko zamiast oryginalnej nakładki nad tablice moze by mozna było zaodoptowac ta z passata?...mysle o czymś takim bo mi juz powoli klapa gnije :szeroki_usmiech i musze coś z tym zrobić :? ......aha jaki to ma silnik?i jak chodzi? :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftSory za OT, ale czy oprocz lansu jest jakis plus tych lamp. To sa zwykle lampy na soczewke czy lampy z xenonem - bo w tym momencie widze ich plus inaczej to nie namowicie mnie na nie :twisted:
Pozdrawiam,
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
Komentarz