Dostales na priv.
Przeslij mi prosze, bo nadal nie widze tych zdjec, a wlasnie zobaczylem, ze u mnie odpadlo jedno chromowane zeberko :x, wiec jak mam teraz placic ponad 200PLN za caly grill dla jednego zeberka, to moze sobie zrobie taki jak Twoj, skoro taki ladny.
Ciężko się zastanawiam czy nie będzie odstawał, albo nie będzie duzych luk przy reflektorach i bedzie trzeba zakładać brewki albo cóś.
Fotki gość ma tylko na tuningowanych autkach, a ja mam standard i nie wiem jak to wyjdzie. Spotkaliście się z tym, a może ktoś kupował???
Pozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
Nie wiem jak to podejdzie po ramke ze znaczkiem, gość na fotkach ma tunningowe.
No i o alllegrowych grillach ktoś tu pisał niezbyt przychylnie.
Pozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
Ciężko się zastanawiam czy nie będzie odstawał, albo nie będzie duzych luk przy reflektorach i bedzie trzeba zakładać brewki albo cóś.
Fotki gość ma tylko na tuningowanych autkach, a ja mam standard i nie wiem jak to wyjdzie. Spotkaliście się z tym, a może ktoś kupował???
miałem w Felicji grill Miloteca albo Janko :roll: tak, Auto-Styl Janko i mimo że nie był to żaden grill made by garaż to był dramatyczny :evil: był z absu nie z włókna, nie miał sztywności, rozwarstwiał się no poprostu porażka :x teraz jak mnie najdzie na zmiane grilla to skopiuj pomysł leffa k
prawde mówiąc mi sie grille średnio podobają, wole chromowane atrapy. Jesli ktoś ma zdjęcie z fajną chromowana atrapa to moze by dał linka, no i co o chromowanych nasadkach myslicie.
Komentarz