przetoczyc ale na piascie i bedzie ok
grill - hand made
Zwiń
X
-
grill - hand made
poniewaz pojawily sie pytania o firme, ktora wyprodukowala moj grill do octy :mrgreen:
informuje, ze jest to grill hand made a stworzyl go Zbigniew Zawadzki - 722 93 90
powolywac sie na Piotra Lewickiego
koszt takiej zabawy to kole 400 PLN + grill (mozna trafic na allegro do 150 PLN)
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
-
-
jaka ? masz jakiegoś linka ?Zamieszczone przez PurchawaMiloteca jest taki jakby zbyt "napompowany"
Ale MS Design ma w ofercie super grill, tylko ta cena :?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
no nie jest rewelacyjny. ja i tak musiałem wymienić przy robieniu face-liftingu. zamiast zwykłego, seryjnego wybrałem Miloteca. ale nic tam - do mojego plastic edition jeszcze jakoś pasuje, ale wymiana samego grilla i zostawienie seryjnej reszty przemienia Octavię w paskudztwo, jakich mało :roll: :cry: :?Zamieszczone przez leffja tu prosze bez takich porownan, wyrob miloteca to paskudztwo.Zamieszczone przez PurchawaGrill prezentuje sie bardzo ladnie, nawet lepiej niz Milotec'a
:evil: :x już kupa na szybie wygląda lepiej, niż on :roll:
Pozdr,
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Tutaj link do zestawu dla kombi. A tutaj link do samego grilla.Zamieszczone przez MisiekWAWjaka ? masz jakiegoś linka ?
Cena ze sciagnieciem okolo 700zl. Jes do zalatwienia w www.skoda-design.pl"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
dziękiZamieszczone przez PurchawaTutaj link do zestawu dla kombi. A tutaj link do samego grilla.Zamieszczone przez MisiekWAWjaka ? masz jakiegoś linka ?
Cena ze sciagnieciem okolo 700zl. Jes do zalatwienia w www.skoda-design.plTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Jak na razie odpukać zero razyZamieszczone przez MaicroftBaPit, Powiedz mi taka rzecz bo mnie to ciekawi, ten zderzak z przodu ma te dwa halogeny, ile razy je juz wymieniales :?:
to szkło jest stosunkowo grube. Myślałem, że może okleję je jakąś folią, ale później zrezygnowałem i jak na razie jest ok 8)
była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Koleżko sympatyczny :0 Rzeczywiście zbytnio to uogólniłemZamieszczone przez PiotrusTe, czepnij się tramawaju :mrgreen:
Twój jeszcze jest jako taki :0 każdy w swoim życiu przechodził różne etapy, foto
Bardziej chodziło mi o model po face-liftingu. Sam grill miloteca, a reszta seria, to max porażka

Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Cos mi sie wydaje ze ten grill Miloteca wlasnie wymaga brewek potem, bo inaczej zostaja takie lekkie szpary do lamp, bo ten grill jest ciut mniejszy wzgledem serii, tak bylo jak kolega zalozyl do swojego 4x4 po face liftingu.Zamieszczone przez PiotrusU mnie jest lepiej pewnie dlatego że mam brewki :wink: A co do grilla to faktycznie mógłby być trochę delikatniejszy :cry:
Komentarz
-
-
Panowie, moze ja tylko grilla zmieniłem, osiągów mi nie przybyło, ale jako tako wygląda...Moze nie da sie dokładnie przyjrzec, ale jest made in hand zrobiony z oryginału, wyciety ten "piękny " znaczek naszej ulubienicy i włożona siatka...Jak by ktoś chciał bliżej zobaczyc, dajcie kontakt...*** New Auta do 30% Taniej z Salonu PL ***
www.cars4vip.pl
Komentarz
-
-
Gość
takie grile srednio mi się podobają, może gdyby siatka licowała z zewn. grila to by lepiej wyglądało.
Ale to moje zdanie, mój jest cichociemny także bym go nie załozył.
Pozdro
Komentarz
-
ja wyciety znaczek, zmniejszone uwypuklenie po nim, ale nie na plasko, siatka i caly grill w kolorze samochodu.Zamieszczone przez SamiecA moze taka przerobka ? :
http://www.joker1976.gmxhome.de/Joke...Grillumbau.htm
to jakas stare fotki

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
Komentarz