przetoczyc ale na piascie i bedzie ok
grill - hand made
Zwiń
X
-
grill - hand made
poniewaz pojawily sie pytania o firme, ktora wyprodukowala moj grill do octy :mrgreen:
informuje, ze jest to grill hand made a stworzyl go Zbigniew Zawadzki - 722 93 90
powolywac sie na Piotra Lewickiego
koszt takiej zabawy to kole 400 PLN + grill (mozna trafic na allegro do 150 PLN)
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
-
-
Zamieszczone przez PurchawaMiloteca jest taki jakby zbyt "napompowany"
Ale MS Design ma w ofercie super grill, tylko ta cena :?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffZamieszczone przez PurchawaGrill prezentuje sie bardzo ladnie, nawet lepiej niz Milotec'a:evil: :x już kupa na szybie wygląda lepiej, niż on :roll:
Pozdr,
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWjaka ? masz jakiegoś linka ?
Cena ze sciagnieciem okolo 700zl. Jes do zalatwienia w www.skoda-design.pl"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez MisiekWAWjaka ? masz jakiegoś linka ?
Cena ze sciagnieciem okolo 700zl. Jes do zalatwienia w www.skoda-design.plTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftBaPit, Powiedz mi taka rzecz bo mnie to ciekawi, ten zderzak z przodu ma te dwa halogeny, ile razy je juz wymieniales :?:to szkło jest stosunkowo grube. Myślałem, że może okleję je jakąś folią, ale później zrezygnowałem i jak na razie jest ok 8)
była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotrusTe, czepnij się tramawaju :mrgreen:Twój jeszcze jest jako taki :0 każdy w swoim życiu przechodził różne etapy, foto
Bardziej chodziło mi o model po face-liftingu. Sam grill miloteca, a reszta seria, to max porażka
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotrusU mnie jest lepiej pewnie dlatego że mam brewki :wink: A co do grilla to faktycznie mógłby być trochę delikatniejszy :cry:
Komentarz
-
-
Panowie, moze ja tylko grilla zmieniłem, osiągów mi nie przybyło, ale jako tako wygląda...Moze nie da sie dokładnie przyjrzec, ale jest made in hand zrobiony z oryginału, wyciety ten "piękny " znaczek naszej ulubienicy i włożona siatka...Jak by ktoś chciał bliżej zobaczyc, dajcie kontakt...*** New Auta do 30% Taniej z Salonu PL ***
www.cars4vip.pl
Komentarz
-
-
Gość
takie grile srednio mi się podobają, może gdyby siatka licowała z zewn. grila to by lepiej wyglądało.
Ale to moje zdanie, mój jest cichociemny także bym go nie załozył.
Pozdro
Komentarz
-
Zamieszczone przez SamiecA moze taka przerobka ? :
http://www.joker1976.gmxhome.de/Joke...Grillumbau.htm
to jakas stare fotki
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
Komentarz