Kup puszkę 0,25 l lakieru Hamerite za ok. 20 zeta pomalujesz i masz spokój na dwa lata. (sprawdzone) Za to z aledrogo płacisz z przesyłką 100 zeta i wcale lepszego efektu nie ma.
Czerwony.
DS.
Za tą kasę na Twoim miejscu kupiłbym lakier Folia-Teca. Malowałem nim jakiś miesiąc temu i efekt bardzo dobry (wieczorem posytaram się wrzucić fotki). A dodatkowo to chyba jedyna firma, która ma w palecie kolor zielony, a na takim mi zależało ...
Ja pomalowałem swoje zaciski zwykłym srebrnym Hammeritem na wiosnę, przejechałem około 10.000km i nic złego (w sensie nie odlazło) się nie dzieje. A jedyne co zrobiłem to troszkę oczyściłem z nalotu szczotką drucianą i nawet nie odtłuszczałem.
Z kolei z tyłu czarnym Hammeritem pomalowałem bębny i tam w kilku miejscach powstały rdzawe kropki - ale tu też jedynie oczyściłem szczotką bez odtłuszczania - może gdybym to zrobił, nie byłoby żadnego problemu...
O ile się nie myle to ja malnąłem sprayem nie jakiejś super firmy ale jak dobrze się przygotujesz to bedzie dobrze i na długo
Pamiętaj żeby dobrze ściągnąć rdze wcześniej...
Komentarz