radik79 możesz napisać jaką masz wersję sterownika na kanale 9?
Ja mam 1K0-937-087 30 Bajtów i niestety nie mogę znaleźć pliku z opisem Bajtów i bitów :|
Witam,
Osobiście w O2 FL włączałem blokowanie drzwi po określonej prędkości, doświetlanie zakrętów przez przeciwmgielne i jeszcze kilka innych bajerów. Nie mam screenów, ani nie powiem na jakim bit'cie bo sugeruję się tylko opisami. Do O2 FL podłączam się tylko oryginalnym, ANGIELSKIM VCDS w wersji 908.1, gdyż na dzień dzisiejszy tylko tam są opisy sterowników [JAKIEŚ tam są]. W tej wersji jest też włączanie w MAXIDOT funkcji CAN-komfort [czy jakoś tak] co wg mnie [ale jeszcze tego nie testowałem] powoduje uruchomienie większej ilości funkcji dostępnych w MAXIDOT'cie.
Rozumiem, że może moje opisy są lakoniczne i mało precyzyjne, ale nie po to korzystam z opisów zawartych w programie, żeby się ich uczyć na pamięć, a niestety nie da się uruchomić VCDS'a bez podłączenia do sterownika, żeby sobie przypomnieć dokładny opis, a sam nie mam O2 FL, żeby podskoczyć i zrobić screeny.
radik79 możesz napisać jaką masz wersję sterownika na kanale 9?
nie mam kabla, żeby to sprawdzić a bez kabla pewnie się nie da.
Andys napisz mi jaką masz wersję wyposażenia, chociaż nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale jeżeli będziemy mieli taką samą wersję to pewnie wersja sterownika będzie taka sama.
Aaa... ryglowanie automatyczne ustawili mi przy odbiorze auta, ale cornerów nie chcieli.
Ja mam ambiente.
Pozdrawiam,
... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz