El-tec robi customowe.
dziurawienie nadkola
Zwiń
X
-
dziurawienie nadkola
idac za rada MiskaWaw udalem sie na przerobienie nadkola przy intercoolerze do firmu Auto Kajtek na ul. Konewki 9. Dla mnie miodzio, zrobione jakby wyszlo z fabryki, szczerze polecam tym bardziej, ze i koszt (80PLN) nie jest duzy.
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
-
-
Re: dziurawienie nadkola
Rozumiem , że więcej powietzra zimnego w ten sposób będzie....?Zamieszczone przez leffidac za rada MiskaWaw udalem sie na przerobienie nadkola przy intercoolerze do firmu Auto Kajtek na ul. Konewki 9. Dla mnie miodzio, zrobione jakby wyszlo z fabryki, szczerze polecam tym bardziej, ze i koszt (80PLN) nie jest duzy.
Jakąś fotkę może...
)
Komentarz
-
-
Re: dziurawienie nadkola
lepsze chlodzenie intercoolera, jak bede mial fotexy to wrzuce.Zamieszczone przez arci9Rozumiem , że więcej powietzra zimnego w ten sposób będzie....?Zamieszczone przez leffidac za rada MiskaWaw udalem sie na przerobienie nadkola przy intercoolerze do firmu Auto Kajtek na ul. Konewki 9. Dla mnie miodzio, zrobione jakby wyszlo z fabryki, szczerze polecam tym bardziej, ze i koszt (80PLN) nie jest duzy.
Jakąś fotkę może...
)
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
danielpoz -
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gość
Ja dałem za kratkę taką 10 zyli w sklepiku ze spłuczkami, plus roboty na około 1,5 godziny bez odkręcania koła, z wyjęciem nadkola. No i uszczelnienie silikonem.
Ale latem działa, to ważne!
Komentarz
-
danielpoz
o ile dobrze sobie przypominam to miedzy zderzakiem a inter. jest jaks przeslona lub cos w tym rodzaju wiec wlot jest tylko do lansuZamieszczone przez MisiekWAWpowiedzmy, ze skuteczność naszej wersji powinna byc wyraźnie wyższa - zrobię fotexy to sam ocenisz :wink:Zamieszczone przez danielpoztak wyglada moja
[url=http] []
ale powiedz mi inna rzecz. Widzę, że maszy te bajerki Miloteca w zderzaku, powiedz czy te otwory wypadają za intercoolerem :?:
Komentarz
-
danielpoz -
napewno :?: będę musiał w takim razie dokładnie się temu przyjrzeć zanim zamówię te bajerki :roll:Zamieszczone przez danielpozo ile dobrze sobie przypominam to miedzy zderzakiem a inter. jest jaks przeslona lub cos w tym rodzaju wiec wlot jest tylko do lansu
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Osiągi mogą acz nie musza być odczuwalne w lato, po prostu brak puchnięcia samochodu przy wyższych temperaturach otoczenia, koni Ci niestety nie przybędzie :szeroki_usmiech"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris
27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI
oraz E 30 
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
AWARIA!
Patent mi się podoba
Trzeba kupić za ok. 14zł kratownice na wentylacje podgrzać ją opalarką, wyciąć dziure w nadkolu i przywalić na nity...
Ps. ktoś mierzył temperature IC-ka przed i po tym modzie ?
Komentarz
-
Niema żadnej przesłony pomiędzi interculerem a zderzakiem jak to zamontujesz troszke blicej to i powinno być na wysokości culeraZamieszczone przez MisiekWAWnapewno :?: będę musiał w takim razie dokładnie się temu przyjrzeć zanim zamówię te bajerki :roll:Zamieszczone przez danielpozo ile dobrze sobie przypominam to miedzy zderzakiem a inter. jest jaks przeslona lub cos w tym rodzaju wiec wlot jest tylko do lansu
Skoda Octavia TDI
Komentarz
-
-
dzięki, szkoda, ze tak późnoZamieszczone przez ParowozNiema żadnej przesłony pomiędzi interculerem a zderzakiem jak to zamontujesz troszke blicej to i powinno być na wysokości culera
bo już od 3 miesięcy mam to założone
k
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Ja co prawda dopiero dzisiaj, ale tez mam taka kratkeZamieszczone przez MisiekWAWbo już od 3 miesięcy mam to założone
k
.
Dodatkowo stalem sie posiadaczem alusow z Octavii Elegance, ale ze kazdy pewnie wie jak wyglada na nich Octa, wiec nie bede zdjec zamieszczal - tak sie tylko chwale, ze juz nie mam stalowek z kolpakami :szeroki_usmiech
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
To tez mam w planach, tylko nie wiem czy robic z dwoch stron, zeby bylo symetrycznie, czy tylko z jednej tam gdzie jest IC :?:Zamieszczone przez leffa mi dzisiaj dodatkowo doszly milotecowe wyloty w zderzaku
k
Komentarz
-
co się komu podoba :zlosnik: ja zrobiłem tylko tam gdzie jest IC :chytryZamieszczone przez _tm_To tez mam w planach, tylko nie wiem czy robic z dwoch stron, zeby bylo symetrycznie, czy tylko z jednej tam gdzie jest IC :?:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Z drugiej strony to tylko zeby bylo ladnie symetrycznieZamieszczone przez _tm_To tez mam w planach, tylko nie wiem czy robic z dwoch stron, zeby bylo symetrycznie, czy tylko z jednej tam gdzie jest IC :?:Zamieszczone przez leffa mi dzisiaj dodatkowo doszly milotecowe wyloty w zderzaku
k
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz