[O2] MAXI DOT w 02 - kto z Was dokładał do ambiente

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • toocool
    Rider
    • 2008
    • 303
    • Octavia IV combi (NX5)

rrysio, no właśnie obawiałem się, że dojdą dodatkowe koszty ;-)
    Ile w ASO ori zegar z Maxi-dotem? Ja zastanawiałem się raczej nad używką, ale tu ceny też wysokie - ok. 700PLN...
    Jestem wdzięczny - wdzięczność i podziękowania w sieci - za co być wdzięcznym

Komentarz

• rrysio
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 493

Zamieszczone przez toocool
      Ile w ASO ori zegar z Maxi-dotem? Ja zastanawiałem się raczej nad używką, ale tu ceny też wysokie - ok. 700PLN...
      W ASO to nawet nie pytałem - podejrzewam, że nie mniej niż 1500zł. Jakiś czas temu nówki sztuki za 550zł sprzedawał Grygy. Używkę na allegro kupisz za coś koło 450-500zł.

Wymiana i kodowanie immo w ASO kosztuje ~200PLN (PIN no nowej szafy ściągają online).

Komentarz

• PIETRO1973
        Ambiente
        • 2008
        • 240

Zamieszczone przez toocool
        rrysio, no właśnie obawiałem się, że dojdą dodatkowe koszty ;-)
        Niedawno pytalem w ASO - pan nie byl zbyt rozmowny ale wydukal cene UWAGA:3k PLN
        Jako bardzo grzeczny i ukladny "mlodzieniec" nie rozesmialem sie panu w twarz i z kamienna mina opuscilem wielce goscinne progi ASO
        przed Virusem
        to wina ROGALA
        http://www.bitvisitor.com/?ref=1E884...CkvxK4XMRf7JiA

Komentarz

• KrisMil
          Classic
          • 2007
          • 27

Odnośnie ceny w ASO.
          Oryginalne zegary kosztują ok. 1500zł bez MaxiDota.
          Jestem w trakcie wymiany zegarów na gwarancji, gdyż mam pęknięta szybkę.
          Choć pytanie, czy mi to uznają... bo coś się migają.

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratoRS
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Wymienia, normalnie wymieniali kiedys bez przeszkod.
            Spritmonitor.de

Komentarz

• Skowron
              Drive
              • 2008
              • 92

To ja może podepnę się do tematu...mam możliwość kupna zegarów od octavii 1.9 tdi - i tak to zrobię bo od niedawna poluje na zaegary ze względu na fakt iż pękła mi szybka podczas pobytu w chorwacji od gorąca :evil: w każdym razie mam octavię z silnikiem benzynowym i podejrzewam że nie da się wstawić zegarów od tdi do benzyny zamieniając powiedzmy jedynie tarcze? wspomnę też że te zegary które chcę kupić mają maxi dota a ja w swojej ambiente nie posiadam...komputra z resztą też nie.
              A w upalne dni...Honda CB 750

Komentarz

• marcinosk
                Classic
                • 2010
                • 28
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Jakim programem można wyciągnąć PIN z licznika, bo chciałem założyć maxi dota i mój magic nie mogl go zgrać. posiadam OII z 2006r elegance. Czy bede musiał wymieniać coś wiecej posiadam komputer pokładowy. Szczerze się przyznam że jestem zielony w tym temacie. proszę o pomoc.
                Pozdrawiam

Marcin

Komentarz

Pracuję...