na pewno nie umieją, w ogóle co za pytanie - kto by to czytał?
Zamieszczone przez krzynol
jeśli uważasz, że tego typu programy są "hackiem" i nie wiesz jaka jest różnica, to po co wydajesz opinie o czymś na czym się nie znasz?!
ZTCW to VCDS przy kodowaniu znakomitą większość funkcji (bitów) ma nieopisaną i nie wiadomo co one znaczą, więc na jakiej podstawie można mieć 100% że wszystko poprawnie odhaczone, skoro nie wszystko da się ustawić bo jest jedną wielka niewiadomą. Do tego dochodzi mnóstwo rożnych podzespołów od różnych oproducentów, modułów które się różnią detalami, szczególikami i bez kompletnej wiedzy na ich temat nie można mieć 100% gwarancji poprawnie wykonanej zmiany w sofcie
Zamieszczone przez krzynol
Zamieszczone przez Jac_ek
TYLKO ASO!
no comment
Jeśli chodzi o sprawy związane z softem i bezpieczeństwem to tylko ASO. mam znajomego który pasjonuje się motoryzacją i pracował w ASO. Był świetnym specjalistą w tym co robił, ale się przekwalifikował ;-). ALe nadal twierdzę że w kazdym ASO znajdzie się ktoś kto naprawdę zna się na rzeczy. A z ASO mam do czynienia już od 15 lat. A to że ASO więcej kosztuje niż przecinak u pana Kazia w garażu - no cóż, takie życie że się płaci.
Martens, Mam u siebie takie lampy w zielonej budzie, jestem z nich zadowolony, tylko przy zamawianiu uważaj bo są dwie wersje do O1 przed liftem i po, te z tego linka są do wersji przed liftem i są o około 1 cm niższe niz poliftingowe (ktore na allegro są troche droższe).
Zamawiałem nawet te lampy nie dawno od gościa i szybko oraz sprawnie przebiega zakup. Jak chcesz fotki to są w dziale nasze auta w moim topicu.
Mam grafitowe nadwozie i myślę, że te lampki będą pasować. Przciemnianie nie daje zadowalającego efektu ale jak ktoś wcześniej napisał "o gustach się nie dyskutuje". Poza tym lampy z rocznika '99 są delikatnie mówiąc niemodne (coś jak w Passacie B5).
No i gitara. Pytanie, czy od strony technicznej te lampki to nie jakaś tandeta (tu nie spasowane, tam odstaje, itd). To mnie interesuje najbardziej.
Dopasowane są idealnie. Jedyne, co wzbudza kontrowersje, to ich stylistyka - ja może jestem wieśniakiem (w sumie nie może, bo mieszkam na małej wsi nad morzem ) , ale mi się akurat ten konkretny model lamp podoba :spoko
.ale ile ludzi tyle gustów a o gustach się nie dyskutuje
:szeroki_usmiech
ciekawe jak by wygladaly te geylooki przyciemnione w ciemnym kolorku. A od strony technicznej czy te lampy aby nie paruja i nie przeciekają? Bo czasami się widzi tego typu lampy wlasnie zaparowane :wink:
tak...moze jeszcze sprayem? ja tam nie jestem zwolennikiem foliowania..i sprayowania..moze sie powtarzam z innego postu..ale looknijcie na to:
prosze..bardzo reklama pseudotuningowego produktu do pseudotuningu - dymienie sprayrem lamp ( ciekawe dlaczego na reklamie jest fabrycznie przyciemniona lampa meganki hehehe): http://sklep.tuninginside.pl/files/spray.JPG - odradzam to Tobie...bo efekt wyglada jak u kolegi w tej fiescinie:
przyciemniane mogą wyglądać nieźle - zależnie od koloru nadwozia.
ale co, kiedy jakiś baran zaparkuje w takich przyciemnionych lampach? mandacik i każdy ubezpieczyciel się wypina...
Panowie a te lampy po fl można kupić przyciemnione czy samemu trzeba sie bawić?
Witam. wobec tego ja też zamówie, chyba będa pasowały do ciemno-zielonej perły.
Dodano: Sob 10 Paź, 09 23:39
Zamieszczone przez mani0
przyciemniane mogą wyglądać nieźle - zależnie od koloru nadwozia.
ale co, kiedy jakiś baran zaparkuje w takich przyciemnionych lampach? mandacik i każdy ubezpieczyciel się wypina...
Są legalne, posiadają homologacje.
Dodano: Nie 11 Paź, 09 13:12
Zamieszczone przez delanopl
Panowie a te lampy po fl można kupić przyciemnione czy samemu trzeba sie bawić?
Mozna kupic, widzialem na alegro, już od 209 zł za komplet.
Chania nie taka znowu malutka ale i tak zazdroszczę
Chania malutka nie jest, ale od prawie dwóch lat mieszkamy 8 km na zachód od Chanii, w wiosce, gdzie liczba ludności jest liczbą dwucyfrową :wink: :lol:
BaPit, Zrobie OT, czemu nie chwaliles sie ze bedziecie znow w TV. To juz jakis czas temu bylo, ale teraz mi sie przypomnialo :twisted:
Hehe Szkoda gadać. Jakoś TV zapomniała do nas zadzwonić i nam powiedzieć o terminie emisji Właśnie wyjeżdżaliśmy z domu, kiedy kumpel zadzwonił do mnie i powiedział, że za 2 min. będzimy w TV. Dlatego sami obejrzeliśmy ten materiał zupełnie przez przypadek... Na szczęście można nadrobić zaległości link
Komentarz