ER-ES, aby miec znaczek VRS trzeba na niego zasłużyć a nie sobie doklejić ja do tej pory tego nie zrobiłem choć technicznie mam o wiele wieksze ośiągi w aucie niż RS.
Ja jestem zwolennikiem jednolitego przyciemniania szyb czyli z tyłu i z przodu tyle samo % a nie z przodu mnie a z tyłu więcej :/
[ Dodano: Pią 14 Paź, 05 17:53 ]
Ja jestem zwolennikiem jednolitego przyciemniania szyb czyli z tyłu i z przodu tyle samo % a nie z przodu mnie a z tyłu więcej :/ Nie bierz tych wszystkich opini do siebie Rób według swoich pomysłow :szeroki_usmiech
po pierwsze brawa za to ze dbasz o swoje autko i poswiecasz kase i czas na jego poprawki !!
jezeli chodzi o moja opinie o Twoich dotychczasowych dokonaniach to jezdzenie na stalowkach i dokladanie chromowanych klamek to kompletne odwrocenie pojec. IMHO na razie bardziej oszpeciles to autko niz poprawiles jego wyglad. znaczki VRS pozostawiam bez komentarza..
nakladki jeszcze dziurkowane to nie bardzo ja jestem zdania ,ze najlepiej czerpac z najlepszych czyli trzeba unikac taki dziwnych dodatkow ,ktore kazdy wytyka i nie sa zbyt samczne. dolozyl bym okleiny slopkow tak jak jest w AUDI RS i koncowke z Octavi RS . Znaczki podobaja mi sie bardzo ale nie zalozylbym to nie pasuje to nie to auto . Ja posciagalem znaczki Dodatkowo kierunki RS blotnikowe tanie i czarne i orginlne! Ogolnie ladne auto
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
aby miec znaczek VRS trzeba na niego zasłużyć a nie sobie doklejić ja do tej pory tego nie zrobiłem choć technicznie mam o wiele wieksze ośiągi w aucie niż RS
No ale po co Tobie znaczek RS skoro masz wypasiony 1.9 sdi :diabelski_usmiech
Fele są w toku...
Będą będą...
założysz ładne 17-tki i będzie super wyglądało, jak dla mnie klamki są ok, tylko w tej chwili nie komponują sie z felgami. Tobie sie podoba więc jest OK k
No ale po co Tobie znaczek RS skoro masz wypasiony 1.9 sdi
Wielu z Was pyta po co mi te znaczki - :
1. Zachęcają wielu do małego street racingu
2. Podoba mi się, jak autko wygląda inaczej (minimalnie), i jak niewiele osób tak naprawde wie co oznaczają te znaczki....
3. Nie mam SDI tylko TDI, i sporo aut już się bardzo zdziwiło :diabelski_usmiech ..
No ale po co Tobie znaczek RS skoro masz wypasiony 1.9 sdi
Wielu z Was pyta po co mi te znaczki - :
1. Zachęcają wielu do małego street racingu
2. Podoba mi się, jak autko wygląda inaczej (minimalnie), i jak niewiele osób tak naprawde wie co oznaczają te znaczki....
mimo tego tłumaczenia ja jednak optowałbym za ich usunięciem. Bo będzie wstyd przed Stefanem :lol:
Zamieszczone przez ER-ES
3. Nie mam SDI tylko TDI, i sporo aut już się bardzo zdziwiło :diabelski_usmiech .. Pozdro
oooo taaaa. to bym się zdziwił ops: ops: ops: ops: pewnie kierowcy RSek się dziwili, bo nie wiedzieli, że w tym modelu montowali inne silniki i zawias cross-country :wink: :wink:
Wiesz, wszystko jest kwestią gustu, ale dla mnie Twój wózek wyglądałby fajnie bez tych nakładek na klamki i znaczków. Zawias (dopóki są te fele) może nawet taki zostać.
A mnie sie to auto podoba, choc ja jestem za ty, by jakiekolwiek znaczki zdejmowac z auta ER-ES Jaka folia masz sciemnione przednie szybki i jaka tylne??
oooo taaaa. to bym się zdziwił pewnie kierowcy RSek się dziwili, bo nie wiedzieli, że w tym modelu montowali inne silniki i zawias cross-country
Nie chodziło mi nigdy o kierowców RS-ek, a o wszystkich którym się za dużo zdawało...
Wiem mniej więcej na co mnie stać, ale nie staje w szranki z autami pow. 150 PS-ów...
Taki mam klimacik i tyle...
Przepraszam jeśli uraziłem znaczkami prawdziwych RS-owców
Pozatym to początek mojej zabawy z OCTĄ, i może powinienem zacząć od 17, a nie od znaczków, szyb i klamek no i chlapaczy oczywiście
Samiec, zgadzam sie z tobą zawias plus dobre hamulce równa sie bezpieczeństwo
Bezpieczeństwo plus mocny silnik równa sie większe bezpieczeństwo :diabelski_usmiech
Komentarz