Mi linka spadła od razu po wyjeździe z salonu a Tobie po 6 latach Jeśli ASO to zrobiło w 20 min to Ty zrobisz to o połowę krócej , Tylko linka spadła
Kilka fotek...
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
ER-ES
Kilka fotek...
Kilka fotek...
Tak na dobry początek
Ciekawy jestem Waszych opinii :diabelski_usmiech
Pozdro..Załączone pliki- martyna_441_148.jpg (44,4 KB, 1948 odsłon)
- martyna_440_141.jpg (51,3 KB, 1935 odsłon)
- martyna_434_299.jpg (55,4 KB, 1955 odsłon)
- martyna_429_779.jpg (53,7 KB, 1950 odsłon)
- martyna_427_338.jpg (55,4 KB, 1953 odsłon)
- martyna_426_129.jpg (52,5 KB, 1946 odsłon)
- martyna_424_743.jpg (53,1 KB, 1952 odsłon)
-
ER-ES
Zamieszczone przez bendizajebiste felgi, gdzie żeś dostał :roll:
nie lubię chromu na klamkach........w ogóle nie lubię chromu
V'ka po cholerę, mocy nie dodaje
po za tym czadowa :roll:
Fele są w toku...
Będą będą...
Komentarz
-
Ja jestem zwolennikiem jednolitego przyciemniania szyb czyli z tyłu i z przodu tyle samo % a nie z przodu mnie a z tyłu więcej :/
[ Dodano: Pią 14 Paź, 05 17:53 ]
Ja jestem zwolennikiem jednolitego przyciemniania szyb czyli z tyłu i z przodu tyle samo % a nie z przodu mnie a z tyłu więcej :/ Nie bierz tych wszystkich opini do siebie Rób według swoich pomysłow :szeroki_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
po pierwsze brawa za to ze dbasz o swoje autko i poswiecasz kase i czas na jego poprawki !!
jezeli chodzi o moja opinie o Twoich dotychczasowych dokonaniach to jezdzenie na stalowkach i dokladanie chromowanych klamek to kompletne odwrocenie pojec. IMHO na razie bardziej oszpeciles to autko niz poprawiles jego wyglad. znaczki VRS pozostawiam bez komentarza..
Komentarz
-
-
nakladki jeszcze dziurkowane to nie bardzo ja jestem zdania ,ze najlepiej czerpac z najlepszych czyli trzeba unikac taki dziwnych dodatkow ,ktore kazdy wytyka i nie sa zbyt samczne. dolozyl bym okleiny slopkow tak jak jest w AUDI RS i koncowke z Octavi RS . Znaczki podobaja mi sie bardzo ale nie zalozylbym to nie pasuje to nie to auto . Ja posciagalem znaczki Dodatkowo kierunki RS blotnikowe tanie i czarne i orginlne! Ogolnie ladne autonowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
aby miec znaczek VRS trzeba na niego zasłużyć a nie sobie doklejić ja do tej pory tego nie zrobiłem choć technicznie mam o wiele wieksze ośiągi w aucie niż RS
Fele są w toku...
Będą będą...Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
to cos co sie blyszczy na klamkach jest do zdjecia
znaczki RS daja cos kolo 150 KM tak przynajmniej mowia w prospektach o RS
a pozatym zwykla, porzadna Octa combi :diabelski_usmiechbylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
ER-ES
No ale po co Tobie znaczek RS skoro masz wypasiony 1.9 sdi
1. Zachęcają wielu do małego street racingu
2. Podoba mi się, jak autko wygląda inaczej (minimalnie), i jak niewiele osób tak naprawde wie co oznaczają te znaczki....
3. Nie mam SDI tylko TDI, i sporo aut już się bardzo zdziwiło :diabelski_usmiech ..
Pozdro
Komentarz
-
Zamieszczone przez ER-ESNo ale po co Tobie znaczek RS skoro masz wypasiony 1.9 sdi
1. Zachęcają wielu do małego street racingu
2. Podoba mi się, jak autko wygląda inaczej (minimalnie), i jak niewiele osób tak naprawde wie co oznaczają te znaczki....
Zamieszczone przez ER-ES3. Nie mam SDI tylko TDI, i sporo aut już się bardzo zdziwiło :diabelski_usmiech .. Pozdro
Wiesz, wszystko jest kwestią gustu, ale dla mnie Twój wózek wyglądałby fajnie bez tych nakładek na klamki i znaczków. Zawias (dopóki są te fele) może nawet taki zostać.
Pozdrawiam,
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
ER-ES
oooo taaaa. to bym się zdziwił pewnie kierowcy RSek się dziwili, bo nie wiedzieli, że w tym modelu montowali inne silniki i zawias cross-country
Wiem mniej więcej na co mnie stać, ale nie staje w szranki z autami pow. 150 PS-ów...
Taki mam klimacik i tyle...
Przepraszam jeśli uraziłem znaczkami prawdziwych RS-owców
Pozatym to początek mojej zabawy z OCTĄ, i może powinienem zacząć od 17, a nie od znaczków, szyb i klamek no i chlapaczy oczywiście
Pozdro
Komentarz
-
Zamieszczone przez ER-ESPozatym to początek mojej zabawy z OCTĄ, i może powinienem zacząć od 17, a nie od znaczków, szyb i klamek no i chlapaczy oczywiście"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz