Zamieszczone przez friday the 13th
Kierynki razy 3
Zwiń
X
-
Kierynki razy 3
Z etki wynika, że całe sterowanie kierunkowskazami odbywa się przez włącznik świateł awaryjnych. Tam jest niby przerywacz. Czy też ten moduł odpowiada za to, że kierunkowskazy migają 3 razy po krótkim włączeniu dźwigienki?
Mam superb z 2004 ale strasznie spodobał mi się ten patent w nowszych wersjach. Wg. Etki zarówno w 2004 jak i ostatnich modelach S1 wyłącznik ten ma ten sam symbol 3U0953 235 J. Wychodzi na to, że musi być coś jeszcze, co steruje kierunkami, tylko co?
Macie pomysły?
-
-
Zamieszczone przez josh76kierunkowskazy migają 3 razy po krótkim włączeniu dźwigienki
Podejrzewam, że skoro to ten sam strownik, to pewnie jest to kwestia odpowiedniego zakodowania za pomocą softu.
Pozdrawiam,... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez laurini można to podpiąć w OI?? Jak tak to gdzie i jaka cena tego przekaźnika :-)
Podpinasz się do przewodów przy włączniku świateł awaryjnych. Przekaźnik można zamontować sobie w dowolnym miejscu, ja założyłem go w uchwycie dla przekażników pod kierownicą (nie lubię gdy mi się coś lata po samochodzie - a dodatkowo można go w łatwy sposób wyjąć i 3xblink już nie działa).
Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mam wolny jeden przekaźnik (ale bez podstawki i kabelków ... resztę można sobie dokupić w ASO za parę groszy), info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez josh76A jak w Octavce wchodzi się w te dodatkowe funkcje maxi-dot
Pozdrawiam.... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
Komentarz