Octavia II po tuningu optycznym w autostyl-janko i Milotec
I jak sie wam podobaja?
Mi podobaja sie najbardziej felgi z autostyl-janko. Mysle, ze te ramki na tylne świateła tez by do czarnego lakieru pasowały.
A TU mozna obejrzeć poszczegolne czesci z autostyl-janko w powiekszeniu.
Miloteca i ASJ dostaniesz w Skoda-Design jak kolega napisal. Dodatkowo dla klubowiczow beda w tej firmie dodatkowe rabaty
Od siebie dodam, ze Auto Styl Janko robi dopdatki zdecydowanie w czeskim stylu, czyli taki lekki festyn...
Milotec, jest juz bardziej "cywilizowany
Jeszcze przypomne, ze MS-Design ma komplety dla Octavii, tylko ceny troche z kosmosu. :evil:
Co kto lubi k Dokładki Janko do Felicii były jednymi z ładniejszych :idea: Do Octavii powiedzmy, że widziałem ładniejsze, ale np. jedno małe skrzydełko mają całkiem fajne :mr_yellow: Muszę z :mikolaj pogadać :szeroki_usmiech:
Acha, apropos firmy www.autostyl-janko.cz . Generalnie niby jest opcja złożenia zamówienia ale po 3 - próbach i 5 wysłanych mailach dałem sobie spokój. Oni albo nie jarzą angielskiego albo mają w dupie sprzedaż poza Pepiklandem. Przez przypadek okazało się że moja narzeczona ma zaznajomioną firmę w Czechach. Przez nich zakupiłem widoczną na avatarze chromowana ramkę na zderzaku. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany jakąś częścią od tej firmy, w miare możliwości mogę pomóc.
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz