Zamieszczone przez MiKruS
Octavia II po tuningu optycznym w autostyl-janko i Milotec
Zwiń
X
-
Octavia II po tuningu optycznym w autostyl-janko i Milotec
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.plTagi: Brak
-
-
danielpoz
milotec ladny ale nie lubie dokladek pod zderzak-znaczy sie powinny byc calkowicie inne/nowe a nie cos dokladane bo to odrazu widac
Komentarz
-
glinek
-
Zamieszczone przez MichalKWitam. Pytanie do Was , gdzie dostac po dobrej cenie cos takiego jak na tym linku
Pozdro
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Miloteca i ASJ dostaniesz w Skoda-Design jak kolega napisal. Dodatkowo dla klubowiczow beda w tej firmie dodatkowe rabaty
Od siebie dodam, ze Auto Styl Janko robi dopdatki zdecydowanie w czeskim stylu, czyli taki lekki festyn...
Milotec, jest juz bardziej "cywilizowany
Jeszcze przypomne, ze MS-Design ma komplety dla Octavii, tylko ceny troche z kosmosu. :evil:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaMiloteca i ASJ dostaniesz w Skoda-Design jak kolega napisal. Dodatkowo dla klubowiczow beda w tej firmie dodatkowe rabaty
Od siebie dodam, ze Auto Styl Janko robi dopdatki zdecydowanie w czeskim stylu, czyli taki lekki festyn...
Milotec, jest juz bardziej "cywilizowany
Jeszcze przypomne, ze MS-Design ma komplety dla Octavii, tylko ceny troche z kosmosu. :evil:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Acha, apropos firmy www.autostyl-janko.cz . Generalnie niby jest opcja złożenia zamówienia ale po 3 - próbach i 5 wysłanych mailach dałem sobie spokój. Oni albo nie jarzą angielskiego albo mają w dupie sprzedaż poza Pepiklandem. Przez przypadek okazało się że moja narzeczona ma zaznajomioną firmę w Czechach. Przez nich zakupiłem widoczną na avatarze chromowana ramkę na zderzaku. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany jakąś częścią od tej firmy, w miare możliwości mogę pomóc.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
Komentarz