Tylny zderzak O2
Zwiń
X
-
Zagadaj do andriev3 on wymieniał czujnik tylko ze w kombi......
[ Dodano: Sro 11 Lis, 09 17:48 ]
http://www.allegro.pl/item813701935_...ctavia_ii.html tu masz fotki jak to wyglada od środka.....moze w czym pomorze....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jaro102Czy ktoś wie jak zdjąć tą czarną listwe co jest na zderzaku w O2 z tyłu
próbuj od dołuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zdjęcie czarnej listwy nic nie da... od dołu racze tez nie da rady....
Raczej trzeba zdjąć zderzak, czujnik parkowania składa się z dwóch części, z takiej koszulki która jest montowana na taśmie dwustronnej do zderzaka i właściwego czujnika :wink: Więc żeby wyciągnąć musisz go widzieć ja wkładając rękę gdzieś od dołu raczej nic nie zobaczysz :wink:
Chyba pozostaje Ci wyjście:
Komentarz
-
-
piotrek_os, nie ma szans...
kabelek ma troszkę luzu...
ja u siebie również musiałem zdejmować zderzak...
nie próbuj niczego robić od dołu bo tylko coś połamiesz albo przy odginaniu Ci popęka...Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Komentarz
-
-
Znaczy wiecie u mnie sprawa wygląda tak że w poniedziałek koleś mi wjechał w tył jak stałem w korku na szczeście nic powaznego nie zrobił tylko odkleił mi się cały czujnik i wpadł do środka i wisi na kabelku gdzies na dole. Co dziwne działa i jest tylko kwestia taka żebym ja go mógł jakos sięgnąć i przykleic z powrotem.Octavia III RS 2.0 TDI CUPA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miguellousunął starą taśmę z czujnika i zderzaka, odtłuścił wszystko do porządku i nakleił nowe kawałki taśmyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz