Psycho-Dad, do wiosny planuje dozbierac fundusze, przemyslec modyfikacje i uderzyc po raz drugi, tym razem na program. niech sie tylko cieplej zrobi.
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
pomysl zaszczytny, ale trzeba bylo to ustalac raczej na poczatkowym etapie zalatwiania.
teraz to juz doslownie 'za 5 dwunasta'.
...ale przy nastepnej okazji jak najbardziej.
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Nie chodził mi o wirusa/korektę w sobote bo to fizycznie nie możliwe ale o jakiś bon a termin reazlizacji ustalą zainteresowane strony. To tylko luźna uwaga jak nie przejdzie, mowi się trudno...
Wiecie co... ilosc auto ilością aut, ale policzcie sobie ile to wychodzi... ledwo cena programu, wątpię zeby ktoś chciał robić całą sobotę charytatywnie.
Poza tym, trochę późno na takie propozycje racjonalizatorskie :roll:
wrobel, pomysł fajny.
Może po prostu zamiast całkowitego gratisu MR-motors zrobiłby promocję mikołajkową dla jednej wylosowanej osoby. Może warto zapytać?
Ja mam takie pytanie bonusowe... Czy ktoś z szanownych hamujących (hamulcowych, (c)hamów??? ) ma na zbyciu wlepkę klubową i mógłby ją dla mnie zostawić w punkcie pomiarowym Nie bardzo mam czas i możliwości pojawiać się na zlotach, a na forum aktywny jestem już ponad rok, to trzeba by już pojazdo oznakować...
czy mógłby ktoś jutro wziąć ze sobą farelkę lub coś podobnego ?
będę potrzebował podgrzać butelkę :szeroki_usmiech
bo przy zapowiadanej temp. bez podgrzania butelki wielkiej zmiany w parametrach nie będzie
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Dzisiaj są niezłe warunki do pomiarów (niska temperatura), więc wyniki powinny wyjść bardzo dobre. Wrzućcie jakieś wykresy jak już będziecie po, bo po zeszłotygodniowym DynoDay to wykresów było niewiele.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
no u mnie wyszło, zgodnie z przewidywaniami zresztą, że to IC jest najsłabszym ogniwem, bo wynik calkiem przyzwoity :zlosnik:
Szkoda tylko, że z uporem maniaka po przekroczeniu 5500 obrotów i rozpoczęciu zamykania przepustnicy jest zachwianie doładowania :?
kurde nie dlubie wiecej, to wycieczka bez konca :lol: trzeba kiedys odpuscic :wink: zreszta i tak teraz znalezc przeciwnika godnego to prawie niemozliwe jest... gdzie te wszystkie hondy i beemwice sie podzialy co poprzednim latem jezdzily wieczorami po miescie :zlosnik: kryzys je chyba zjadl... nie ma sie po co zbroic
MisiekWAW, zamiast sie smiac z niedoli kolegi :terefere lepiej pokaz wykres albo chociaz podaj cyfry...
Komentarz