[O1] Pompki od ARL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomalla
    Drive
    • 2010
    • 50

[O1] Pompki od ARL

Jak leżałem w szpitalu to forum normalnie mi śmigało na nokii e50 i chyba nawet pisałem jakiegoś posta. (nie pamiętam czy na 100% pisałem ale przeglądałem forum na pewno)
  • lukasz3112
    RS
    • 2008
    • 3607

[O1] Pompki od ARL

szukałem ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na następujące pytanie...:
    jak to jest z tymi pompkami od ARL-a? Są takie same jak i w ASZ?
    bo zastanawiam się czy takowych nie założyć.
    Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• kamel1980
      Rider
      • 2009
      • 304

lukasz3112 wg ETKA w ASZ i w ARL są te same pompowtryski. Tak więc chyba nie masz co zmieniać :-)

Komentarz

• lukasz3112
        RS
        • 2008
        • 3607

kamel1980, no wg Eurotaxu tak tez mi pokazało, ale widać że były też te BX (pozycja niżej.) Czyli najlepiej to było by chyba wyjąć i zobaczyć..
        Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• rss
          L&K
          • 2009
          • 1098

te BX tez sa chyba stosowane w ARL.
          zaprawde powiadam Ci - uderz do DGW. obgadasz sprawe FMICa i pompek, a co 2 sprawy zalatwione za jedna okazja to nie jedna
          kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...

Komentarz

• lukasz3112
            RS
            • 2008
            • 3607

rss, już wszystko wyjaśnione zadzwoniłem do ASO i sprawdzili mi po numerze nadwozia. W moim autku są AL'ki zamontowane także ta sprawa jest zamknięta

Komentarz

Pracuję...