Jak leżałem w szpitalu to forum normalnie mi śmigało na nokii e50 i chyba nawet pisałem jakiegoś posta. (nie pamiętam czy na 100% pisałem ale przeglądałem forum na pewno)
[O1] Pompki od ARL
Zwiń
X
-
[O1] Pompki od ARL
szukałem ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na następujące pytanie...:
jak to jest z tymi pompkami od ARL-a? Są takie same jak i w ASZ?
bo zastanawiam się czy takowych nie założyć.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
-
-
kamel1980, no wg Eurotaxu tak tez mi pokazało, ale widać że były też te BX (pozycja niżej.) Czyli najlepiej to było by chyba wyjąć i zobaczyć..Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
te BX tez sa chyba stosowane w ARL.
zaprawde powiadam Ci - uderz do DGW. obgadasz sprawe FMICa i pompek, a co 2 sprawy zalatwione za jedna okazja to nie jednakazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
rss, już wszystko wyjaśnione zadzwoniłem do ASO i sprawdzili mi po numerze nadwozia. W moim autku są AL'ki zamontowane także ta sprawa jest zamkniętaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz