hmm przeciż jak jest promocja np w selgrosie to za 140 pln to zaden wyczyn kupic 5l castrola LL z normą 507 00.
Aktywacja Funkcji w Octavii II FL
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Aktywacja Funkcji w Octavii II FL
Witam wszystkich,
Właśnie we wtorek odebrałem długo oczekiwaną Octavkę elegance. Pytanie dotyczy jakie funkcje można uruchomić dodatkowo w najnowszej Octavii. Mnie osobiści najbardziej interesuje COMING HOME i DOŚWIETLANIE ZAKRĘTÓW i jeśli jest coś ciekawego. Potrzebuję dokładnych wskazówek jakie bity (lub coś innego) muszę zamienić żeby uruchomić te funkcje w swojej Skodzie. Chcę żeby to uruchomili mi w ASO, oni obecnie twierdzą że to jest duże ryzyko i oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.
PS.
Nie odsyłajcie mnie do tematów które już były, ponieważ potrzebuje najnowszych info które bez obaw podam w ASO i nie będe musiał się martwić czy są aktualne
-
-
Re: Aktywacja Funkcji w Octavii II FL
Zamieszczone przez Mario1981Chcę żeby to uruchomili mi w ASO, oni obecnie twierdzą że to jest duże ryzyko i oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.
PS.
Nie odsyłajcie mnie do tematów które już były, ponieważ potrzebuje najnowszych info które bez obaw podam w ASO i nie będe musiał się martwić czy są aktualne
ASO
Agonalne Stowarzyszenie Ociemniałych
Zamieszczone przez Mario1981oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.
-
Do czego to doszło.... ASO odsyła ludzi do zdobywania wiedzy, a potem za implementację tych zmian trzeba jeszcze zapłacić .... no żesz nóż się w kieszeni otwiera ....
To jakby wizyta lekarska miała się kończyć radą, żeby poszukać w necie co nam dolega i jak przyjdziemy z listą leków na TO, to oni nam wypiszą receptę :-) Ja chętnie pójdę do ASO i będę ich za grubą kasę szkolić co oni mogą :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Ile kasuje za ta szopke aso ?www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz