hmm przeciż jak jest promocja np w selgrosie to za 140 pln to zaden wyczyn kupic 5l castrola LL z normą 507 00.
Aktywacja Funkcji w Octavii II FL
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Aktywacja Funkcji w Octavii II FL
Witam wszystkich,
Właśnie we wtorek odebrałem długo oczekiwaną Octavkę elegance. Pytanie dotyczy jakie funkcje można uruchomić dodatkowo w najnowszej Octavii. Mnie osobiści najbardziej interesuje COMING HOME i DOŚWIETLANIE ZAKRĘTÓW i jeśli jest coś ciekawego. Potrzebuję dokładnych wskazówek jakie bity (lub coś innego) muszę zamienić żeby uruchomić te funkcje w swojej Skodzie. Chcę żeby to uruchomili mi w ASO, oni obecnie twierdzą że to jest duże ryzyko i oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.
PS.
Nie odsyłajcie mnie do tematów które już były, ponieważ potrzebuje najnowszych info które bez obaw podam w ASO i nie będe musiał się martwić czy są aktualne
-
-
Re: Aktywacja Funkcji w Octavii II FL
A gdzie mamy Ciebie odesłać, chłopie ogarnij się, wszystko jest podane na tacy, użyj szukajki, skoro przebrnąłeś przez opcję logowania na forum to i z korzystania z jego zasobów też dasz rade.Zamieszczone przez Mario1981Chcę żeby to uruchomili mi w ASO, oni obecnie twierdzą że to jest duże ryzyko i oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.
PS.
Nie odsyłajcie mnie do tematów które już były, ponieważ potrzebuje najnowszych info które bez obaw podam w ASO i nie będe musiał się martwić czy są aktualne
ASO
Agonalne Stowarzyszenie Ociemniałych
Czyli masz świadomość, że oddajesz auto do testów, albo się uda albo jak zwykle coś spierdolą. Wiesz, że nie mają o niczym pojęcia a mimo wszystko chcesz im oddać auto, brawo chłopieZamieszczone przez Mario1981oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.

-
Do czego to doszło.... ASO odsyła ludzi do zdobywania wiedzy, a potem za implementację tych zmian trzeba jeszcze zapłacić .... no żesz nóż się w kieszeni otwiera ....
To jakby wizyta lekarska miała się kończyć radą, żeby poszukać w necie co nam dolega i jak przyjdziemy z listą leków na TO, to oni nam wypiszą receptę :-) Ja chętnie pójdę do ASO i będę ich za grubą kasę szkolić co oni mogą :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Ile kasuje za ta szopke aso ?www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-

Komentarz