Aktywacja Funkcji w Octavii II FL

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • polu2505
    Classic
    • 2010
    • 4

hmm przeciż jak jest promocja np w selgrosie to za 140 pln to zaden wyczyn kupic 5l castrola LL z normą 507 00.
    www.darfatechserwis.pl
  • Mario1981
    Drive
    • 2009
    • 58

Witam wszystkich,
    Właśnie we wtorek odebrałem długo oczekiwaną Octavkę elegance. Pytanie dotyczy jakie funkcje można uruchomić dodatkowo w najnowszej Octavii. Mnie osobiści najbardziej interesuje COMING HOME i DOŚWIETLANIE ZAKRĘTÓW i jeśli jest coś ciekawego. Potrzebuję dokładnych wskazówek jakie bity (lub coś innego) muszę zamienić żeby uruchomić te funkcje w swojej Skodzie. Chcę żeby to uruchomili mi w ASO, oni obecnie twierdzą że to jest duże ryzyko i oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.
    PS.
    Nie odsyłajcie mnie do tematów które już były, ponieważ potrzebuje najnowszych info które bez obaw podam w ASO i nie będe musiał się martwić czy są aktualne

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

Mario1981, prześledź dokładnie ten obrazek :

BYŁO O TYM KILKANAŚCIE RAZY I NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO WSZYSTKO JEST AKTUALNE
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• Guguś
        L&K
        S_OCP Member
        • 2008
        • 1212

Re: Aktywacja Funkcji w Octavii II FL

Zamieszczone przez Mario1981
        Chcę żeby to uruchomili mi w ASO, oni obecnie twierdzą że to jest duże ryzyko i oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.
        PS.
        Nie odsyłajcie mnie do tematów które już były, ponieważ potrzebuje najnowszych info które bez obaw podam w ASO i nie będe musiał się martwić czy są aktualne
        A gdzie mamy Ciebie odesłać, chłopie ogarnij się, wszystko jest podane na tacy, użyj szukajki, skoro przebrnąłeś przez opcję logowania na forum to i z korzystania z jego zasobów też dasz rade.

ASO

Agonalne Stowarzyszenie Ociemniałych

Zamieszczone przez Mario1981
        oni nie wiedzą jak to zrobić, dlatego potrzebuje najświeższych informacji które im podam na tacy i oni może to wtedy zrobią. Z góry dzięki za pomoc.
        Czyli masz świadomość, że oddajesz auto do testów, albo się uda albo jak zwykle coś spierdolą. Wiesz, że nie mają o niczym pojęcia a mimo wszystko chcesz im oddać auto, brawo chłopie

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• kropeck
          RS
          • 2009
          • 2319
          • Octavia II (1Z3)
          • BLF 1.6 FSI 115 KM

Do czego to doszło.... ASO odsyła ludzi do zdobywania wiedzy, a potem za implementację tych zmian trzeba jeszcze zapłacić .... no żesz nóż się w kieszeni otwiera ....

To jakby wizyta lekarska miała się kończyć radą, żeby poszukać w necie co nam dolega i jak przyjdziemy z listą leków na TO, to oni nam wypiszą receptę :-) Ja chętnie pójdę do ASO i będę ich za grubą kasę szkolić co oni mogą :-)
          Pozdrawiam,
          Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• Zoltar
            Rider
            • 2005
            • 722

Ile kasuje za ta szopke aso ?
            www.soft-car.pl
            www.chiptuning-gdansk.pl

- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
            - Wyłączanie DPF
            - Hamownia Obciążeniowa

Komentarz

• Maru 123
              RS
              • 2008
              • 4660

Zoltar, zależy na jakiego mechanika trafisz- jedni zrobią za free inni "co łaska" :lol:
              1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

Pracuję...