jest pakiet dla palących III i IV które zawierają uchwyt na kubki(albo butelkę) jak bierzesz bez pakietu dla palących to z tyłu nawet popielniczki nie masz
[O1] Gałka zmiany biegów - swap
Zwiń
X
-
[O1] Gałka zmiany biegów - swap
Wiem, że kilka osob na forum przekładało w swoich autach gałki zmiany biegów, czy to od RS-a czy L&K, lub z O2 do O1. Licze na ich doświadczenie w tej sprawie i pomoc.
W zwiazku z tym, ze cięzko jest znaleźć gałke od RS, która by była plug and play zainteresowałem sie gałkami z nowej skody. Moje pytanie jest następujace:
czy produkt znaleziony przeze mnie na allegro nadaje się, oraz jakie problemy moge napotkac podczas przekładki i jaki jest poziom trudności całej operacji. Model autka O1 FL 1.9 TDI
-
-
ja w swojej pierwszej OI mam gałkę z Passata B6. Ale tak jak pisano wyżej ramka była do przerobienia.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Maru 123, wiem wiem wybacz! tylko zrobi się cieplej i od razy samochód leci do prania, dywaniki L&K mi właśnie uciekły z alledrogo, a te to jest jakieś nieporozumienie. od spodu jakiś dziwny materiał jest co się kruszy i brudzi wykładzinę dlatego tak wygląda. gałka chyba pójdzie z O2, bo bardziej mi się podoba. jak już nabędę drogą kupna gałkę to się odezwę na PW
Komentarz
-
-
chyba kupie z O2 i obszyje, bo mi się ta z O2 bardziej podoba
a co do prania, bo widzę że Ty dbasz o swoje wnętrze i masz o tym pojęcie. znasz może w wawie jakąś dobrą myjnie co by doprowadziła mi środek do porządku? bo sam bym się tego nie podjął, gdyż nawet nie wiem za co bym miał się zabrać na początku i nie mam w sumie miejsca, gdzie bym mógł taką operacje przeprowadzić.
Komentarz
-
Komentarz