[O1] Fotele z leon Top SPORT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarol
    Drive
    • 2009
    • 48

Zamieszczone przez krzysiek83wpr
    A mi jakoś Fabia RS nie pasuje, kształt ma iście nie sportowy i nic tego nie zmieni.
    Wśród pilotów jest takie powiedzenie, że można polecieć nawet na drzwiach od hangaru - byle tylko miały dobry silnik ;-)...

leci? Leci! no to w czym problem ;-)
  • zgucio
    Rider
    • 2007
    • 691

Witam

Mam zamiar kupić fotele z Leona top sprot powsztrzymuje mnie jedynie moje szare wnętrze. Fotel są czarne, wiadomo przy czarnym wnętrzu nie ma co sie zastanawiać tylko brać, u mnie jedyny czarny element w aucie to drązek zmiany biegów z mieszkiem + hamulec ręczny+ kierownica.

Jeśli ktoś może wkleić kilka fotek jak te fotele wyglądają przy szarym wnętrzu(przód+tył) będę wdzięczny. Może być też wnętrze z górną częścią deski po lifcie czyli czarna a reszta, dół i konsola środkowa i podłoga) szara.
    ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

zgucio, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=23402 i pomógł :P
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• Udesky
        RS
        • 2007
        • 1692
        • Octavia I (1U2)
        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=15 i tu trochę.
        W Polsce nie ma kryzysu.
        Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• locaj85
          Rider
          • 2009
          • 482

nic się nie zastanawiaj tylko wkładaj !!! nie pozałujesz hehe

ja mam ale wnetrze czarne z szarymi boczkami

[ Dodano: Pon 18 Sty, 10 13:00 ]

te ogladałęmna zywo , maja jasnoszary srodek sa w bardzo eleganckim stanie w tym kolorze powinny Ci najlepiej pasowac

[ Dodano: Pon 18 Sty, 10 13:01 ]
          a i jeszcze jedno, te w gornej aukcji maja w rzeczywistosci taki kolor jak te ponizej , zdjecia zle oddaly barwe, sa tez w duoz lepszym stanie niz na fotach

Komentarz

• zgucio
            Rider
            • 2007
            • 691

Maru 123, pomógł i to bardzo

powiedz mie jeszcze jak to wyglądało na żywo lepiej niż na zdjęciach? Jak do tego pasuje tapicerka na drzwiach mam taką samą tylko kwadraciki w kolorze zielonym

locaj85, własnie o tych drugich myślałem, ten środek wygląda tak jak na zdjęciach czy ciemniej? Czyli te http://www.moto.allegro.pl/item87347...kubelkowe.html są identyczne jak te drugie? Mówisz że są w lepszym stanie niż na zdjęciach? Oglądałem tą aukcje i odpadło bo przednie siedzenia wydają się być powiecierane świecą się tak boczki.

jak ktoś ma jakieś fotki to niech wkleja

moje wnętrze jest takie jak na zdjęciu niżej:
            Załączone pliki
            ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• Maru 123
              RS
              • 2008
              • 4660

zgucio, na zdjęciach nie wyglada to za fajnie bo auto było przed praniem i ogólnie taki trochę syf... natomiast myslę że nie gryzło się to za bardzo. jak już jesteś w środku to po prostu o tym nie myślisz. natomiast komfort(trzymanie boczne) znacznie się poprawił i z tyłu jest więcej miejsca na kolana bo fotele sa troszkę inaczej wyprofilowane :wink:
              1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• locaj85
                Rider
                • 2009
                • 482

z tym miejscem z tyłu to się nie zgodzę jest mniej na wysokosci kostek.... wg mnie gorzej ajk poprzednio ale ja nie jezdze z tyłu tlyko moja torba

a fotele z wrzesni ogladalem na zywo kilka miesiecy temu, i byly w bardzo dobrym stanie wg mnie - wiadomo ze do prania- do dzis sie w zasadzie zastanawiam czy dobrze zrobilem kpujac te co mam a nie te z tej aukcji hehehe ( kupilem te w prazki),

jedna rzecz- pobierznie obejrzlaem mechanizmy rolek, - bylo ok ale nalezaloby zwrocic uwage

gosc marudzil tlyko ze doliczy za poduszki powietrzne alo je wyjmie , ale mysle ze do utargowania jest bo troche je sprzedaje

popros go o nowe zdjecia moze, ale na prawde w realu wygladaja 3 razy lepiej - dziwne ;/ z reguly jet odwrotnie

Komentarz

Pracuję...