Mam zamiar kupić fotele z Leona top sprot powsztrzymuje mnie jedynie moje szare wnętrze. Fotel są czarne, wiadomo przy czarnym wnętrzu nie ma co sie zastanawiać tylko brać, u mnie jedyny czarny element w aucie to drązek zmiany biegów z mieszkiem + hamulec ręczny+ kierownica.
Jeśli ktoś może wkleić kilka fotek jak te fotele wyglądają przy szarym wnętrzu(przód+tył) będę wdzięczny. Może być też wnętrze z górną częścią deski po lifcie czyli czarna a reszta, dół i konsola środkowa i podłoga) szara.
te ogladałęmna zywo , maja jasnoszary srodek sa w bardzo eleganckim stanie w tym kolorze powinny Ci najlepiej pasowac
[ Dodano: Pon 18 Sty, 10 13:01 ]
a i jeszcze jedno, te w gornej aukcji maja w rzeczywistosci taki kolor jak te ponizej , zdjecia zle oddaly barwe, sa tez w duoz lepszym stanie niz na fotach
powiedz mie jeszcze jak to wyglądało na żywo lepiej niż na zdjęciach? Jak do tego pasuje tapicerka na drzwiach mam taką samą tylko kwadraciki w kolorze zielonym
locaj85, własnie o tych drugich myślałem, ten środek wygląda tak jak na zdjęciach czy ciemniej? Czyli te http://www.moto.allegro.pl/item87347...kubelkowe.html są identyczne jak te drugie? Mówisz że są w lepszym stanie niż na zdjęciach? Oglądałem tą aukcje i odpadło bo przednie siedzenia wydają się być powiecierane świecą się tak boczki.
zgucio, na zdjęciach nie wyglada to za fajnie bo auto było przed praniem i ogólnie taki trochę syf... natomiast myslę że nie gryzło się to za bardzo. jak już jesteś w środku to po prostu o tym nie myślisz. natomiast komfort(trzymanie boczne) znacznie się poprawił i z tyłu jest więcej miejsca na kolana bo fotele sa troszkę inaczej wyprofilowane :wink:
z tym miejscem z tyłu to się nie zgodzę jest mniej na wysokosci kostek.... wg mnie gorzej ajk poprzednio ale ja nie jezdze z tyłu tlyko moja torba
a fotele z wrzesni ogladalem na zywo kilka miesiecy temu, i byly w bardzo dobrym stanie wg mnie - wiadomo ze do prania- do dzis sie w zasadzie zastanawiam czy dobrze zrobilem kpujac te co mam a nie te z tej aukcji hehehe ( kupilem te w prazki),
jedna rzecz- pobierznie obejrzlaem mechanizmy rolek, - bylo ok ale nalezaloby zwrocic uwage
gosc marudzil tlyko ze doliczy za poduszki powietrzne alo je wyjmie , ale mysle ze do utargowania jest bo troche je sprzedaje
popros go o nowe zdjecia moze, ale na prawde w realu wygladaja 3 razy lepiej - dziwne ;/ z reguly jet odwrotnie
Komentarz