Do kogo na Dolnym Slasku ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzegorz syria
    Classic
    • 2010
    • 10

Zamieszczone przez soszek81
    bradley - shado zastosował sarkazm, ironię
    Wiem wiem, to byla odpowiedz raczej na podpis w profiluantbart
  • Salvatore769
    Drive
    • 2009
    • 95

Czy ktos z kolegow moze polecic jakiegos fachure od naszych czeszek albo dobry "warsztat" na Dolnym Slasku ( Swidnica, Walbrzych, Jelenia, Wroclaw...) z porzadnym sprzetem, kompem itd ?? Chodzi o diagnostyke auta, byc moze wymiane dwumasy (moze komplet?)....
    Pozdrawiam.
    Franek

Komentarz

• djcalibra
      Ambiente
      • 2025
      • 140
      • Octavia I (1U2)
      • AGP 1.9 SDI 68 KM

hej.ja ci moge polecic kumpla z OCP... napisz do Damianjg on ma laptopa z softem do octy byc moze on ci pomoze i cos poleci jakiegos dobrego mechanika....bedzie mi zakladal tempomat wiec jest kumaty w tych sprawach.mam nadzieje ze pomoglem chociaz troszeczke.pozdrawiam...
      www.strzelec.wczasy.pl

Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=28851

Komentarz

• ozzi
        Drive
        • 2009
        • 87

Re: Do kogo na Dolnym Slasku ?

Zamieszczone przez Salvatore769
        Czy ktos z kolegow moze polecic jakiegos fachure od naszych czeszek albo dobry "warsztat" na Dolnym Slasku ( Swidnica, Walbrzych, Jelenia, Wroclaw...) z porzadnym sprzetem, kompem itd ?? Chodzi o diagnostyke auta, byc moze wymiane dwumasy (moze komplet?)....
        Pozdrawiam.
        Cześć witam mogę polecić bardzo dobry warsztat przed legnicą od strony kunic jeśli chcesz dodatkowych informacji to na PW
        Prawda jest tylko jedna i leży tam gdzie leży

Komentarz

• Salvatore769
          Drive
          • 2009
          • 95

Dzieki serdeczne Panowie, narazie mam cos na oku u siebie w Swidnicy. Jakby cos, to bede sie kontaktowal, pozdrawiam.
          Franek

Komentarz

Pracuję...