Zamieszczone przez soszek81
Do kogo na Dolnym Slasku ?
Zwiń
X
-
Do kogo na Dolnym Slasku ?
Czy ktos z kolegow moze polecic jakiegos fachure od naszych czeszek albo dobry "warsztat" na Dolnym Slasku ( Swidnica, Walbrzych, Jelenia, Wroclaw...) z porzadnym sprzetem, kompem itd ?? Chodzi o diagnostyke auta, byc moze wymiane dwumasy (moze komplet?)....
Pozdrawiam.Franek
-
-
hej.ja ci moge polecic kumpla z OCP... napisz do Damianjg on ma laptopa z softem do octy byc moze on ci pomoze i cos poleci jakiegos dobrego mechanika....bedzie mi zakladal tempomat wiec jest kumaty w tych sprawach.mam nadzieje ze pomoglem chociaz troszeczke.pozdrawiam...www.strzelec.wczasy.pl
Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=28851
Komentarz
-
-
Re: Do kogo na Dolnym Slasku ?
Zamieszczone przez Salvatore769Czy ktos z kolegow moze polecic jakiegos fachure od naszych czeszek albo dobry "warsztat" na Dolnym Slasku ( Swidnica, Walbrzych, Jelenia, Wroclaw...) z porzadnym sprzetem, kompem itd ?? Chodzi o diagnostyke auta, byc moze wymiane dwumasy (moze komplet?)....
Pozdrawiam.Prawda jest tylko jedna i leży tam gdzie leży
Komentarz
-
Komentarz