to ja tez 50cm2 dla ocp deklaruje i 50zl dzis przeleje.
Autorus
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
potrzebuje wykresu octavi purchawy gdzie go moge znaleźć i wszelkie modyfikacje jakim poddał swoją octavie. Potrzebuje tego kilku niedowiarków z MT radom twierdzi że opowiadam bajki i że niemożna ze skody TDI 90 PS wyciągnąć 160 kucy pomożcie
Wlasnie... AFAIR Aligator przekroczyl 200KM w pewnym momencie :idea: a wysokie 190 blisko 200 to mial napewno :twisted:
194KM i ponad 400Nm z kolektorem ssacym z SDI, to chyba byl najwyzszy wynik.
I to bez zadnego sportowego walka.
W AGR/ASV nie problem jest osiagnac 200KM. Problemem przy tej mocy jest odprowadzanie ciepla z silnika.
Ale i na to jest rozwiazanie.
[ Dodano: 17 Gru 2005 10:00 pm ]
Zamieszczone przez mlody
ok dzięki bardzo. MT monster Tunning radom nieduży rozwijający się klubik w radomiu. Śmiali się że z mojej octavi wyciągne max 120 PS to się zdziwią.
120KM to samym programem sie robi. :twisted:
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
ok dzięki bardzo. MT monster Tunning radom nieduży rozwijający się klubik w radomiu. Śmiali się że z mojej octavi wyciągne max 120 PS to się zdziwią.
Widać jak się znają , 20 letnie bmw 316 z napisem M3 i spojlery po ziemię i według ludzi to jest Tuning. Dla mnie przykładem dobrego Tuningu jest Octavia Mikrusa.
194KM i ponad 400Nm z kolektorem ssacym z SDI, to chyba byl najwyzszy wynik
Komentarz