BTW Przekladales wnetrze, bo boczki sa z nowej, a uchwyt wyglada jak ze starej Octavi. I srodek tez jaki dziwny bo jasny w i trakcie modzenia w dodatku :wink:
Tak, boczki są zmienione i jestem w trakcie "zaczerniania" wnętrza, plastiki itd...
A fotele przednie mają poduchy, ale nie podłączone bo nie ma w opcji auta.
Natchniony podmianką Staszka zapodałem fotele od Leona Cupry.
Wszystko poszło plug&play i efekt na zdjęciu, jeszcze trochę brudne, ale jak mrozy puszczą to się wypierze k
koledzy a takie pytanko... jak z boczkami? czy boczki od golfa podejda? czy raczej nie... wydaje mi sie ze az takieko P&P nie ma
[ Dodano: Wto 30 Maj, 06 15:15 ]
Mam i ja.... recaro czerwone przod i tyl.... pod kolor samochodu... miodzio z malinkami mniam mniam....... jeszcze musze poszukac boczkow z czarnym obiciem... albo tapicer i czarna skora ......
1,9TDi ASV/VP - było - 117HP/252Nm, teraz jest ??? ALIGATOR
No i ja tez zachorowalem,
niestety musze troche poczekac bo jeszcze bardzo malo jest na rynku zestawow do o2. Mam nadzieje ze z cupry, gti albo r32 tez spasuja plug&play, dla zainteresowanych pierwsza cena jaka uslyszalem za srodek z r32 to 2500euro za komplet (fotele i boczki)
horror lepiej juz chyba bedzie kupic "orginaly" sparco albo recaro.
do O2 narazie mam oryginalne zderzaki z RS'a + daszek , a chyba niedlugo powinienem miec fotele (ostatnio poszly mi fotele z golfa V GTI a one chyba pasuja do octavki bo przeciez auta maja taka samą plyte podlogową)
mammoth, dalbys znac gdyby wpadly Ci w rece fotele i kanapa z Golfa IV R32
a dla mnie z tzw "next generation" kurde ale by bylo kozactwo z takimi fotelami :szeroki_usmiech od razu minimum 15 KM wiecej (to nawet lepiej niz naklejka Pionner na tylnej szybie )
ALe prosba jak najbardziej powazna, troche poobdzwanialem i wiekszosc handlarzy robi wieeelkie oczy nawet na miemieckim ebayu nic nie bylo z r32.
Ja do swojego MK4 zakładałem fotele fabryczne z podgrzewaniem i powiem szczerze, że choć robił to PRIMA elektryk, to z podgrzewaniem były cały czas problemy. Fotel kierowcy szwankował co jakiś czas, zaś z fotelem pasażera nie było problemów. Po tym zdarzeniu wiem,że jak podgrzewanie, to raczej tylko fabryczne.
Komentarz