Octavia 2 FL dolozenie Navi i kierownicy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Misieq
    Classic
    • 2011
    • 5

oświetta mnie bom ze wsi . Co robert ma za żarówkę tam wstawioną ?
  • taxidriver
    Classic
    • 2010
    • 36

Witam Wszystkich,

mam pytanie - czy ktos z Was dokladal przy odbiorze Navi Columbusa, badz tez kierownice wielofunkcyjna..? Chodzi mi dokladnie o taka kierownice;

Zastanawiam sie, czy mozliwe jest przelozenie poduszki z nowej Skody, do tej i montaz - przez autoryzowany Punkt Sprzedazy gdzie bedzie odbierana Skoda. To samo dotyczy nawigacji. Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia/uwagi/refleksje w tym temacie..?

P.S.

Czy Columbus moze byc montowany jezeli w aucie jest wyswietlacz Maxi Dot..?

Z gory dzieki za odpowiedz,

Pozdrawiam.
    Audi Coupe 2.8 V6 ('05 - '12)
    Golf VI 1.6 BSE ('12 - .. )

Komentarz

• bl
      Rider
      • 2009
      • 389
      • BMW
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

SZUKAJKA !

Komentarz

• taxidriver
        Classic
        • 2010
        • 36

Owszem, sprawdzana.

Jest pare tematow na temat 'przymierzania' sie do zakupu skorzanych kierownic wilofunkcyjnych, badz tez wymiany czy montazu ale nic na temat robienia tego w Octavi FL na gwarancji..

Komentarz

• bzyq_74
          RS
          • 2008
          • 3467
          • Volkswagen
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
          • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Uderz do kolegi Grygy, Columbusy zawsze ma w sprzedaży, a o kierę podpytaj
          MARCIN
          Mój szkodnik

Komentarz

• Jac_ek
            RS
            • 2009
            • 1733

taxidriver, Jak już chcesz dokładać kiere, to bierz sobie skórzaną trójramienną (na pewno jest w Yeti) ale podobno jako wyposażenie O2Fl też występuje no i znacznie lepiej wygląda ;-)
            - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• taxidriver
              Classic
              • 2010
              • 36

Hello again.

Dzieki wszystkim za podpowiedzi. Kolega Grygy byl pierwsza osoba do ktorej uderzylem - czekam na odpowiedz od niego. Kierownice znalazlem taka jak w linku z pierwszego posta. Odpowiada mi o tyle, ze jest skorzana, wielofunkcyjna i poduszka w srodku ma taki ksztalt jak w kierze ktora wychodzi z fabryki. Myslalem wiec o podrzuceniu do salonu kierownicy z link'a i poproszenie o podmiane przed odebraniem auta. To samo z Navi. Stad tez moj post i pytanie czy ktos z Was robil taki manewr, jak salon na to patrzy i ile sobie moga za to policzyc..

Komentarz

• djczas
                RS
                • 2005
                • 9612

taxidriver, nie powinni robic problemu i powinni założyć

Komentarz

• jago7270
                  Elegance
                  • 2008
                  • 815

założyć założą,ale skasują tak,że baaaardzo zaboli kieszeń,ja się dowiadywałem w ASO to koszt takiej operacji około 700 PLN(tylko robocizna,bo operacja wysokiej ingerencji w elektronikę samochodu,tak się tłumaczą),
                  po za tym,może tak być,że ich sprzęt,który łączy się on-line z bazą danych nie pozwoli na pewne modyfikacje w danym typie auta i wtedy pozostaje własny vcds lub vag,ale fizycznie na życzenie klienta części założą
                  Jacek

Komentarz

Pracuję...