oświetta mnie bom ze wsi . Co robert ma za żarówkę tam wstawioną ?
Octavia 2 FL dolozenie Navi i kierownicy
Zwiń
X
-
Octavia 2 FL dolozenie Navi i kierownicy
Witam Wszystkich,
mam pytanie - czy ktos z Was dokladal przy odbiorze Navi Columbusa, badz tez kierownice wielofunkcyjna..? Chodzi mi dokladnie o taka kierownice;
Zastanawiam sie, czy mozliwe jest przelozenie poduszki z nowej Skody, do tej i montaz - przez autoryzowany Punkt Sprzedazy gdzie bedzie odbierana Skoda. To samo dotyczy nawigacji. Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia/uwagi/refleksje w tym temacie..?
P.S.
Czy Columbus moze byc montowany jezeli w aucie jest wyswietlacz Maxi Dot..?
Z gory dzieki za odpowiedz,
Pozdrawiam.Audi Coupe 2.8 V6 ('05 - '12)
Golf VI 1.6 BSE ('12 - .. )
-
-
taxidriver, Jak już chcesz dokładać kiere, to bierz sobie skórzaną trójramienną (na pewno jest w Yeti) ale podobno jako wyposażenie O2Fl też występuje no i znacznie lepiej wygląda ;-)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Hello again.
Dzieki wszystkim za podpowiedzi. Kolega Grygy byl pierwsza osoba do ktorej uderzylem - czekam na odpowiedz od niego. Kierownice znalazlem taka jak w linku z pierwszego posta. Odpowiada mi o tyle, ze jest skorzana, wielofunkcyjna i poduszka w srodku ma taki ksztalt jak w kierze ktora wychodzi z fabryki. Myslalem wiec o podrzuceniu do salonu kierownicy z link'a i poproszenie o podmiane przed odebraniem auta. To samo z Navi. Stad tez moj post i pytanie czy ktos z Was robil taki manewr, jak salon na to patrzy i ile sobie moga za to policzyc..Audi Coupe 2.8 V6 ('05 - '12)
Golf VI 1.6 BSE ('12 - .. )
Komentarz
-
-
założyć założą,ale skasują tak,że baaaardzo zaboli kieszeń,ja się dowiadywałem w ASO to koszt takiej operacji około 700 PLN(tylko robocizna,bo operacja wysokiej ingerencji w elektronikę samochodu,tak się tłumaczą),
po za tym,może tak być,że ich sprzęt,który łączy się on-line z bazą danych nie pozwoli na pewne modyfikacje w danym typie auta i wtedy pozostaje własny vcds lub vag,ale fizycznie na życzenie klienta części założąJacek
Komentarz
-
Komentarz