Andrev3, no ja teraz już nie mam jak sprawdzić, bo się przełączyłem na dzienne na przeciwmgielnych ze zredukowaną mocą do 50%.
[O2] Postójówki - Blue Vision w5w -
Zwiń
X
-
Octavia2Limited, przy okazji parę fotek strzele nie mam teraz jak zrobić jestem w pracy :evil: to są takie żarówki ze są chromowane i po włączeniu dopiero maja barwę pomarańczowa nie wyróżniają się w kloszu polecane do gładkich lamp typu ''lexus''
link do aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=919978691
Komentarz
-
-
Widać miałeś poprzednio kiepskie białe żarówki, albo powtarzalność Carpointa jest różna. Porównałem jedną z Carpointa z jedną ori i była bardzo duża różnica w jasności. Tą różnicę widać jak się masz obie żarówki (ori i tą carpointa) świecące jednocześnie (podmieniasz w jednym kierunkowskazie a w drugim nie i włączasz awaryjne). Może po prostu podmieniłeś obie i nie zauważyłeś, że świecą słabiej.
Komentarz
-
-
Osram świeca jak ori (porównywałem oczywiście na żywo wg scenariusz powyżej). Nie widać różnicy w jasności. Natomiast różnica między nimi za Philipsami jest taka, że Philipsy są chyba całe srebrne, a Osramy są srebrno-niebieskie. Tą niebieską poświatę widać przez klosz. Ale i tak wygląda to o niebo lepiej niż żółta jajecznica. Jak nie zapomnę to zrobię jakąś fotkę jutro. Kupiłem Osramy, bo były rozsądnym kompromisem cenowym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smugZamieszczone przez shadoNo i filmik jest. To miganie postojówek na początku jest trochę śmieszne
No niby napisali, że to jest sprawdzanie żarówek. :lol:
Centralna elektryka wysyła 5 impulsów testowych ( o ile pamiętam wypełnienie 50ms / 500ms ) tyle, że przy zwykłych żarówkach tego nie widać, bo mają za dużą bezwładność, a tutaj przy LED-ach mamy dyskotekę...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz