Po montażu
Właśnie wróciłem z Piotrkowa i jestem zadowolony. Razem z klimatyzacją Panowie zmienili mi też chłodnice bo była nieco zjedzona a akurat przód auta był rozebrany. Całość zajęła niecałe 12h.
Przy okazji - polecam restaurację Hospoda Vojak Svejk przy Szewskiej. Pyszne jedzenie i miła atmosfera!
Właśnie wróciłem z Piotrkowa i jestem zadowolony. Razem z klimatyzacją Panowie zmienili mi też chłodnice bo była nieco zjedzona a akurat przód auta był rozebrany. Całość zajęła niecałe 12h.
Przy okazji - polecam restaurację Hospoda Vojak Svejk przy Szewskiej. Pyszne jedzenie i miła atmosfera!
no dobra, koło prawego reflektora widać jakiś wystający dynks oraz dwa wentyle na chłodnicy zamiast jednego. w środku jedyna zmiana to zamiast jednego dużego przycisku do zamkniętego obiegu są dwa - AC oraz obieg zamknięty. plus dla nich za chęć poradzenia sobie z moimi dokładkami (przekaźniki na światła + instalacja z przekaźnikami na dzienne) - nawet mi ładnie wszystko pochowali i oczywiście podłączyli z powrotem. instalacja LPG też nie stanowiła problemu (na pewno działa po złożeniu - zrobiłem dziś ~250km)
Komentarz