Zamieszczone przez szkoda
jaka oktavia?
Zwiń
X
-
jaka oktavia?
Tagi: Brak
-
-
jaka oktavia?
Jaka octavia najlepsza do chipowania jaki model. Zamierzam kupić ale nie wiem jaki model silnika mam wybrać aby później nie mieć problemu z modyfikacją a żeby miała kopa :-). Na pewno musi to być Diesel 110 koni rocznik najlepiej po lifcie po 2001.. Może macie jakąś godną polecenia do ok 18000 może być kombi w końcu to ma być autko rodzinne.
-
-
ASVwww.DURASOFT.pl
-Hamownia podwoziowa
-Modyfikacje programowe (Chip-Tuning)
-Diagnostyka
-Filtry FAP/DPF
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gregorianinASV
MAM TAKIEGO I CAŁY CZAS SĄ PROBLEMY Z NIM
Ostatnio padła mi turbinaGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
jak chcesz modyfikowac to bierz alh + wtryski 216 + chip i masz granice 150 KM a modyfikacje zamkna sie w 2tys.Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
nie ma ma co narzekac na asv bo widac trafila sie taka sztuka. to jak w totolotku jeden na milion;P ja mam asv plus byla wizyta u aligatora i jest tak jak w podpisie i jest dobrzeSpot Graniczny Małopolska - Podkarpacie, piątek 23.11.2012r. godz. 18.00, Pogórska Wola, Zajazd u Kazika, 521 km DK4 Tarnów - Dębica
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radekgwjak chcesz modyfikowac to bierz alh + wtryski 216 + chip i masz granice 150 KM a modyfikacje zamkna sie w 2tys.
Zamieszczone przez mikolaj93Zamieszczone przez gregorianinASV
Ostatnio padła mi turbinawww.DURASOFT.pl
-Hamownia podwoziowa
-Diagnostyka
-Filtry FAP/DPF
Komentarz
-
-
gregorianin chodzi o to ze 90km jednostke taniej jest dostac niz 110. A po zalozeniu wtryskow i zrobieniu chipa w alh uzyska sie lepszy efekt niz w ahf na samym chipie.Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radekgwgregorianin chodzi o to ze 90km jednostke taniej jest dostac niz 110. A po zalozeniu wtryskow i zrobieniu chipa w alh uzyska sie lepszy efekt niz w ahf na samym chipie.
Pozdrawiamwww.DURASOFT.pl
-Hamownia podwoziowa
-Diagnostyka
-Filtry FAP/DPF
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Re: jaka oktavia?
Zamieszczone przez daroo211Jaka octavia najlepsza do chipowania jaki model. Zamierzam kupić ale nie wiem jaki model silnika mam wybrać aby później nie mieć problemu z modyfikacją
Komentarz
-
Witam wszystkich ! Panowie potrzebuje nr. turbosprężarki bo moja się posypała i nie wiem jaki jest nr. przy kupnie a nie chce kupić tej co nie trzeba dzwoniłem do zwykłego sklepu motoryzacyjnego a nawet do serwisu nie mogą mi podać bo to podobno są chronione dane .
octavia 2003r 1,9 TDI 110 km kod silnika ASV
Z góry wielkie dzięki
pozdrawiam i życzę jak najmniej usterek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mikolaj93Zamieszczone przez gregorianinASV
Ostatnio padła mi turbinaByła Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
auto sprowadzone jestem 2 wlascicielem .....
p.s nie upieram sie ze asv jest niezawodny tylko że akurat ja nie narzekamByła Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
Komentarz