no to co, nawet jak bedzie mokro bedziecie?
sorry, ze tak kwekam, ale chodzi o to, ze wyjazd 3 osob jest ode mnie uzalezniony :twisted:
i musze kurde jakas decyzje podjac, czy wyjazd dzisiaj czy jutro :diabelski_usmiech
wez przestan marudzic :P załóż że jedziesz jutro i wszyscy będą mieli spokojniejszy wieczór :lol:
myślę, że jeżeli nie będzie padało a będzie mokro to i tak można się spotkać :roll:
Jakis czas temu rozwazalem chip do mojego auta, odwiedzilem wiele stron, na jednej wycztalem ze chipa nie zaleca sie do aut z przebiegiem wiekszym niz 150 tys km, mam 165 tys km czy to oznacza ze powinienen odpusic chip?
Najwazniejsze to sprawdzić jaki jest rzeczywisty stan techniczny auta, przebiegiem bym się nie sugerowal. Jesli autko bylo eksploatowane prawidlowo, to mozesz uznać że jest dopiero dotarte :twisted:
BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
dobry tuner powinien zrobić Ci program proporcjonalny do kondycji silnika i całego Twojego samochodu. Po diagnozie wyjdzie co i jak - zaproponowana zostanie odpowiednia moc dla auta z Twoim przebiegiem, a co za tym idzie odpowiedni program. A nie jak to nie którzy chcą - panie, rób tak by był power max
Komentarz