dodan pochwal sie wykresem i zdradz ile Masters zyczy sobie za modyfikacje i jak Ci sie z nim wspolpracowalo (rozne opinie chodza). moj AXR po modzie zaczal tez palic wiecej, ale to bylo wliczone w koszt frajdy zwiazanej z chipem
co do spalania na wolnych obrotach to wez pod uwage ze w upalach zawsze bedzie palic wiecej, bo sprezarka od klimy swoje 'ciagnie' w upalne lato tez mialem 1,1; w chlodniejsze dni 0,9; bez klimy 0,7. w trasie W-wa - Krynica + cos tam po Slowacji wyszlo mi ok 6,0/100 a wolno nie jechalem i z wiekszego momentu obrotowego korzystalem przy wyprzedzaniu ochoczo 
pozdrawiam
co do spalania na wolnych obrotach to wez pod uwage ze w upalach zawsze bedzie palic wiecej, bo sprezarka od klimy swoje 'ciagnie' w upalne lato tez mialem 1,1; w chlodniejsze dni 0,9; bez klimy 0,7. w trasie W-wa - Krynica + cos tam po Slowacji wyszlo mi ok 6,0/100 a wolno nie jechalem i z wiekszego momentu obrotowego korzystalem przy wyprzedzaniu ochoczo 
pozdrawiam

ad: Na miejscu Mastersa wgrałbym Ci oryginalny program i oddał kasę. Normalny człowiek pojechałby (lub zadzwonił) i zapytał co może być przyczyną i czy należy się przejmować. A jak ktoś mi od razu wylatuje z rekamacją to jest dla mnie typem klienta ulubionym przez tunerów - takim, któremu jeżeli cokolwiek się zepsuje w samochodzie w ciągu najbliższych 5 lat to leci do tunera z reklamacją, bo przecież on ostatni grzebał w samochodzie i to na pewno jego wina
.
zalamka, masz jakis problem ze zrozumieniem slowa pisanego??? Po przez slowo reklamacja to wlasnie mialem na mysli, ze zadzwonie i sie umowie na sprawdzenie tego, co uczynilem, na co Mast. odp. ze ok ze sprawdza to, bez problemu. Mam wrazeniezenie ze pisze slowem, ktore zrozumialby srednio inteligenty szypans, ale widocznie sie myle......
Komentarz