więc o której u nas..?
Neodesign - finałowy pakiet w heczbeku
Zwiń
X
-
Neodesign - finałowy pakiet w heczbeku
Cześć!!
Przepraszam z góry za to, że tworzę nowy wątek, ale nie umiałem zrobić tego w starym tak, by poszedł na górę
Tu w moim ostatnim poście można zerknąć, jak wygląda pakiet z nowym przednim zderzakiem i podkładką pod zderzak tylny. Moje wrażenia jak najbardziej pozytywne
Zerknijcie, czy Wam się podoba :diabelski_usmiech
Ze Świątecznym pozdrowieniem !!
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
-
-
a jak to zrobić, bo mam braki w edukacji ??Zamieszczone przez MaicroftTrzeba bylo dac, nie lacz postu i byloby po sprawie :idea:
ops:
no fakt - mógłby być z 5 cm dłuższy. ale już nie będę miał czasu, by z tym kombinowaćZamieszczone przez MaicroftNo calkiem fajnie ta poprawiona wersja wyglada, tylko teraz ten wydech jakis taki dziwny. Wydaje mi sie, ze niedlugo poprzypala zderzak, bo jednak spaliny pewna temperature maja
w sumie od listopada jeżdżę z takim i sam zderzak nie przypalił się na razie - ale takie ryzyko jednak jest...
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zestawik jest w deche.
Bartku, Twoja skoda nie tylko musi jezdzic konkretnie, ale i wyglada super.
Pokaz tam Grekom co i jak.
Juz sie swojego doczekac nie moge.
Podobno jest zrobiony, tylko znowu cos stanelo na przeszkodzie z wysylka. :lol:
Tez mnie troche martwi koncowka wydechu, wrazie co u siebie przedluze."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
User nie ma 2 funkcji . Zablokuj ten temat i Nie łącz tego postu.
Na allegro widziałem zderzaki do Octavi i wszystkie się nadawały tylko do odśnieżania osiedlowych chodników. Twój mi się bardzo podoba tylko szkoda że masz jedną końcówkę wydechową.PozdrawiamByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz