więc o której u nas..?
Neodesign - finałowy pakiet w heczbeku
Zwiń
X
-
Neodesign - finałowy pakiet w heczbeku
Cześć!!
Przepraszam z góry za to, że tworzę nowy wątek, ale nie umiałem zrobić tego w starym tak, by poszedł na górę
Tu w moim ostatnim poście można zerknąć, jak wygląda pakiet z nowym przednim zderzakiem i podkładką pod zderzak tylny. Moje wrażenia jak najbardziej pozytywne Zerknijcie, czy Wam się podoba :diabelski_usmiech
Ze Świątecznym pozdrowieniem !!
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTrzeba bylo dac, nie lacz postu i byloby po sprawie :idea:
Zamieszczone przez MaicroftNo calkiem fajnie ta poprawiona wersja wyglada, tylko teraz ten wydech jakis taki dziwny. Wydaje mi sie, ze niedlugo poprzypala zderzak, bo jednak spaliny pewna temperature maja
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zestawik jest w deche.
Bartku, Twoja skoda nie tylko musi jezdzic konkretnie, ale i wyglada super.
Pokaz tam Grekom co i jak.
Juz sie swojego doczekac nie moge. Podobno jest zrobiony, tylko znowu cos stanelo na przeszkodzie z wysylka. :lol:
Tez mnie troche martwi koncowka wydechu, wrazie co u siebie przedluze."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
User nie ma 2 funkcji . Zablokuj ten temat i Nie łącz tego postu.
Na allegro widziałem zderzaki do Octavi i wszystkie się nadawały tylko do odśnieżania osiedlowych chodników. Twój mi się bardzo podoba tylko szkoda że masz jedną końcówkę wydechową.PozdrawiamByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz