Zamieszczone przez zwolin
natomiast wiem dość dobrze jak wygląda antena (różne rodzaje dla różnych pasm), zaglądam do Etki i nie znajduję rozwiązania o którym wspominasz.... Ty tymczasem nie do końca pamiętasz po której stronie miała by się znaleźć wspomniana przez Ciebie antena zatem proszę Cię ustal to (oraz jak dokładnie wygląda) bo jak przeglądam ETKE to nie jest mi łatwo znalezc szybę boczną z anteną (co innego tylną jak wspomniałem - tu nie ma problemu) i Twoja precyzyjna wskazówka z pewnościa mi pomoże.
[ Dodano: Sob 14 Maj, 11 22:38 ]
Forum nie będę przeglądał w zakresie anten, wystarczy iż kilkakrotnie spotkałem się z określeniem anteny "napylonej" i cierpliwości mi zabrakło, patrzeć wstecz nie chcę gdyż ja głównie pracami rozwojowymi się zajmuję
[ Dodano: Sob 14 Maj, 11 22:53 ]
I jest jeszcze jedna ważna sprawa: Ty masz kombi a tam jest inaczej niż w hatchbacku i wstępuje coś takiego jak moduł prawy anteny (natomiast szyby bocznej z antena nawet dla kombi w ETCE wciąż nie znajduję)... przy czym instalacje kombi a hatchback są różne i to trzeba jasno wskazać czy podkreślić.
Komentarz