[O1] Tunning
Zwiń
X
-
:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZarazwracamChciał bym zrobić ponad 200 koni... czy to możliwe ??
przy takiej mocy, zawias, hebel, wydech, koło
btw
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez ZarazwracamChciał bym zrobić ponad 200 koni... czy to możliwe ??
przy takiej mocy, zawias, hebel, wydech, koło
btw
ale żeby nie było że jestem jakimś gburem to mu wyłożę jak na tacy
Komentarz
-
-
RALF, ty to jednak jesteś gość z klasą
wiedziałam że się przełamiesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
RALF jesteś dla mnie numer 1kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RALFZamieszczone przez To_marZamieszczone przez ZarazwracamDzięki chłopaki Ale nie miałem czasu na szukanie.... Jeszcze raz dzięki
ja myślę że powinien ci w drodzę przeprosin wywoskować auto i uprać tapicere :wink:
przepraszam Koleżankę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZarazwracamChciał bym zrobić ponad 200 koni... czy to możliwe ??Zamieszczone przez LUKIzawias, hebel, wydech, koło
Zamieszczone przez Zarazwracamrozbudowę silnika nie chip...W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RALFZamieszczone przez To_marZamieszczone przez ZarazwracamDzięki chłopaki Ale nie miałem czasu na szukanie.... Jeszcze raz dzięki
ja myślę że powinien ci w drodzę przeprosin wywoskować auto i uprać tapicere :wink:
Ale co do prania tapicerki :twisted::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Re: Tunning
Zamieszczone przez ZarazwracamWitam,
Chciał bym zrobić ponad 200 koni... czy to możliwe ??
Znacznie lepiej postawic to na zestawie :Turbo ARL w230 p11 FMIC Wydech i celowac 185-190KM.
Powyzej tego istnieje duze prawdopodobienstwo wydmuchiwania uszczelkipozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
Re: Tunning
Zamieszczone przez rob555Zamieszczone przez ZarazwracamWitam,
Chciał bym zrobić ponad 200 koni... czy to możliwe ??
Znacznie lepiej postawic to na zestawie :Turbo ARL w230 p11 FMIC Wydech i celowac 185-190KM.
Powyzej tego istnieje duze prawdopodobienstwo wydmuchiwania uszczelki...
Komentarz
-
-
od 10 tysi w góreBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rob555Znacznie lepiej postawic to na zestawie :Turbo ARL w230 p11 FMIC Wydech i celowac 185-190KM.Zamieszczone przez Zarazwracamjakie to sa koszty w ogole
T-ARL - 1500zł
0.230 - 1600zł
p11 - 1500zł
Fmic - 1000 - 2000zł
jednomas i sprzęgło - 1000zł
Soft - 1000zł
Czyli na oko ok 8500zł.
Do tego dobrze by było zrobić hamulce na 312mm czyli jarzma, zwrotnice, zaciski, tarcze i co tam jeszcze trzeba, jakieś 1000zł i to oczywiście wchodzi min. w 16" felgę, a więc jeśli masz 15" to jeszcze felga. Jeśli ci zależy oczywiście.
Do tego możesz sobie zafundować dolot od ARLa, jakieś wskaźniki na słupek, dół od ASZ/ARLa, wydech.
Jakaś 10 000zł pyknie lekko.
Lepiej zrobić swap na ARLa, do tego soft i 190KM będzie, na fmicu i dobrym turbo. Ceny będzie zbliżona, ale możliwość dalszego rozwoju większa.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz