niestety taki urok VCDS u mnie to samo
Tuleje poliuretanowe
Zwiń
X
-
Tuleje poliuretanowe
Mam pytanie, do tych, którzy maja osobiste doświadczenia z tulejkami Power Flex. Jak to się spisuje? Chodzi mi zwłaszcza o wrażenie z jazdy i o trwałość.
Przykład: http://moto.allegro.pl/tuleje-wahacz...504459857.htmlOctavia scout 2.0 TDI
-
-
Zamieszczone przez alias27Power Flex
kilku kolesi śmiga na tym i chwalą sobie
także śmiało!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
U mnie już prawie dwa lata siedzą i jest ok. Autko testowane w ekstremalnych warunkach.taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
-
Ja mam u siebie na tylnej belce PU z powerflexa. Montaz jest latwiejszy niz w przypadku oryginalow, wystarczy prasa, do zestawu dolaczony jest smar. Jest sztywno i twardo :PVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alias27Zamówiłem. Jutro mi założą. Ciekawe tylko ile wytrzymają. Mam nadzieje, że do wymiany auta))))taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alias27Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez alias27Ciekawe tylko ile wytrzymają. Mam nadzieje, że do wymiany autaWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Już mam zamontowane. Na razie przejechałem tylko od mechanika do domu. Wrażenia z jazdy- wcale nie jest twardo(mam te czerwone tulejki). Prowadzi sie ok, nie stuka. Mechanik mówił, że montaż jest b. łatwy. Weszły bez uzycia imadła i prasy. Cos wiecej napiszę o wrażeniach jak już troche pojeżdżę.Octavia scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁpowerflex jak najbardziej.....miałem u siebie wszystkie tuleje w O1......po 5 tys km wysypały sie tylko tylne przednich wahaczy :lol: .....wiec w to miejsce ich nie polecam.....
[ Dodano: Pią 08 Kwi, 11 21:45 ]
Dziś troche pojeżdziłem. Wrażenia z jazdy- rzeczywoście troche bardziej twardo, ale troche , za to w zakretach dużo lepiej chociaż i na fabrycznych też bylo nieżle. Na razie jestem zadowolony. Na razie bo nie wiem jak z trwałościa. Co do charakterystyki zawieszenia to takia lekka utrata komfortu, ale jednoczesnie lepsze wyczucie drogi mi bardzo odpowiada.Octavia scout 2.0 TDI
Komentarz
-
Komentarz