Obecnie Iskry nie są najgorsze ale zdecydowanie polecam Beru albo Bosch. W takich samych pieniądzach będziesz miał Beru i są zdecydowanie lepsze.
[O1] fotele FR LEON
Zwiń
X
-
chyba bez różnicy czy fr czy ts , bodajże takie same były jeśli chodzi o kształt
co do opinii, to bardzo dobre stołki, lepsze niż te, które teraz wysiaduje- O2 fl ( regulacja lędźwi jest na wysokości kości ogonowej i dopiero po skręceniu na minimum plecy przestały mnie boleć).
Brak regulacji mi nie przeszkadzał.
Trzymanie boczne - bardzo dobre.
bierz i się nie zastanawiaj, to był chyba najlepszy mod jaki zrobiłem w poprzedniczce
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owenak się jeździ bez regulacji lędźwi?
Zamieszczone przez owenzauważyłem że masz xenony dołożone bez spryskiwaczy i samo poziomowania?
sam je sobie ustawiam z kabiny na ori pokrętle do regulacji :P
Zamieszczone przez Tomaszeka spryski to juz chyba załozył
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owenZamieszczone przez locaj85Brak regulacji mi nie przeszkadzał.
wyprofilowanie podlędźwiowe w stołka z seata jest głębsze niż zakres regulacji podparcia ze skodyWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owenzapoda ktoś jakieś zdjęcia swojej lub kolegi octavi z fotelami leon fr?
Jeździ się znacznie lepiej niż w serii. Regulacja lędźwi jest ci zupełnie nie potrzebna, co więcej powiedziałbym, że jest lepiej bez niej niż z nią.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyZobacz sobie mój temat, mam identyczne u siebie
[ Dodano: Wto 05 Lip, 11 19:21 ]
zakupiłem fotele widoczne na zdjęciu u góry i teraz mam pytanie:
fotele mają poduszki,można je jakoś podmienić czy trzeba wtyczki przekładać? i jaką mam pewność że nie pomylę kabli,czy są jakoś oznaczone?MOCY PRZYBYWAJ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owentrochę nie pasują do boczków ale za to jeśli siedzi się w nich tak wygodnie jak wyglądają to szacun,kozacko i 6+
Zamieszczone przez owenfotele mają poduszki,można je jakoś podmienić czy trzeba wtyczki przekładać?W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Nic prostszego.
Klucz 13 nasadowy
Śrubokręt gwiazdka
Śrubokręt płaski
1. Przesuwasz fotel maksymalnie do przodu. W nogach pasażera za siedzeniem masz dwie osłony prowadnic. Płaskim śrubokrętem wyciągasz zaślepki śrubek a gwiazdką odkręcasz. ( sztuk 4 po 2 na każdej osłonie)
2. Fotel maksymalnie do tyłu i od czoła fotela masz 2 śruby 13 mm. Odkręcasz je i wysuwasz fotel do tyłu. UWAGA ! Odchyl go delikatnie i odłącz wtyczki od poduszki i czujnika pasów.
Ja dla bezpieczeństwa odłączyłem klemę - od akumulatora.
Pozdrawiam Łukasz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ulysseKlucz 13 nasadowy
Śrubokręt gwiazdka
Śrubokręt płaski
1. Przesuwasz fotel maksymalnie do przodu. W nogach pasażera za siedzeniem masz dwie osłony prowadnic. Płaskim śrubokrętem wyciągasz zaślepki śrubek a gwiazdką odkręcasz. ( sztuk 4 po 2 na każdej osłonie)
2. Fotel maksymalnie do tyłu i od czoła fotela masz 2 śruby 13 mm. Odkręcasz je i wysuwasz fotel do tyłu. UWAGA ! Odchyl go delikatnie i odłącz wtyczki od poduszki i czujnika pasów.
Ja dla bezpieczeństwa odłączyłem klemę - od akumulatora.
[ Dodano: Pią 08 Lip, 11 19:34 ]
Zamieszczone przez piernikJak już kiedyś Ci pisałem, będziesz musiał zmienić wtyczki bo pomimo tych samych kabelków wtyczki są inne w Seacie (przelutowanie powinno Ci zając max 10 minut).MOCY PRZYBYWAJ
Komentarz
-
Komentarz