Pozdrowionka dla Załogi beżowej O2 na ksenonach i blachach WE....., skręcającej o 16.25 z Racławickiej w Miłobędzką w stronę wjazdu do szpitala MSWiA. Nie trąbiłem, bo wlepę na tyłku zobaczyłem dopiero w lusterku... :szeroki_usmiech
[O2] Gniazdo zapalniczki w bagażniku
Zwiń
X
-
[O2] Gniazdo zapalniczki w bagażniku
Widziałem że były już na forum pruby zamontowania gniazda zapalniczki tylnej części przedniego podłokietnika. A mnie nurtuje inna sprawa - chcę wrzucić sobie do bagażnika lodówkę turystyczną i zasilić ją tak. aby nie mieć plątaniny kabli w samochodzie. Czy były wersje O2 wyposażone fabrcznie w gniazdo zapalniczki w bagażniku? Jeśli nie, to skąd najlepiej pociągnąć przewody i gdzie schować gniazdko?
-
-
b8tz, masa do karoserii, +12V z bezpiecznika nr 26 ( 20A ) w skrzynce bezpieczników w kabinie ( trzeba go oczywiście dołożyć, bo jest puste miejsce ). Przewód o przekroju min. 1,5 mm2. Pin do skrzynki bezpieczników kupisz np. w ASO, a reszta to już zależy od ciebie, czy kupujesz ori gniazdko i wtyczkę z pinami do niego czy dopasowujesz coś nieoryginalnego.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
Komentarz