[O2] Gniazdo zapalniczki w bagażniku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kula_krk_
    Classic
    • 2012
    • 12

Pozdrowionka dla Załogi beżowej O2 na ksenonach i blachach WE....., skręcającej o 16.25 z Racławickiej w Miłobędzką w stronę wjazdu do szpitala MSWiA. Nie trąbiłem, bo wlepę na tyłku zobaczyłem dopiero w lusterku... :szeroki_usmiech
  • b8tz
    Rider
    • 2011
    • 368

Widziałem że były już na forum pruby zamontowania gniazda zapalniczki tylnej części przedniego podłokietnika. A mnie nurtuje inna sprawa - chcę wrzucić sobie do bagażnika lodówkę turystyczną i zasilić ją tak. aby nie mieć plątaniny kabli w samochodzie. Czy były wersje O2 wyposażone fabrcznie w gniazdo zapalniczki w bagażniku? Jeśli nie, to skąd najlepiej pociągnąć przewody i gdzie schować gniazdko?

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

W kombi jest gniazdko w bagażniku, po prawej stronie.
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• b8tz
        Rider
        • 2011
        • 368

Ja mam niestety liftbacka... No i w sumie nie zaglądałem nigdy do bagażnika combi... OK czyli już pomysł jakiś jest. Dorwać tylko schemat elektryczny skąd kable idą i ile kosztuje wiązka z zakończeniem....

Komentarz

• kowal 2002
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 5161

b8tz, masa do karoserii, +12V z bezpiecznika nr 26 ( 20A ) w skrzynce bezpieczników w kabinie ( trzeba go oczywiście dołożyć, bo jest puste miejsce ). Przewód o przekroju min. 1,5 mm2. Pin do skrzynki bezpieczników kupisz np. w ASO, a reszta to już zależy od ciebie, czy kupujesz ori gniazdko i wtyczkę z pinami do niego czy dopasowujesz coś nieoryginalnego.
          Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
          Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• PiotrekDK
            Elegance
            • 2007
            • 798
            • Seat

byl temacik
            ...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
            mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088

Komentarz

• fajny52
              Ambiente
              • 2008
              • 202

Czy jest takie gniazdko 12v w bagażniku O2Tour Combi? Bo ja chyba przeoczylem albo nie ma.

Komentarz

Pracuję...