Witam, od roku zmagam się z problemem zaniku mocy i błędem Boost preasure Atitude sensor. Błąd 005522 P1592 - pojawia się w różnych okolicznościach. Po wszelkich naprawach i wymianach ostatnio dobry szpenio ma podesłać mi plik - mape do wgrania do kompa. ( ze względu na odległość od mojego miejsca zamieszkania ) jak wgram i będzie dobrze to OK, a jak problem nie ustąpi to wymiana ECU na sprawną. Jak nie uda mi się tego załatwić w Lublinie to pewnie skończy się przejażdżką 200 KM w jedną stronę i zrobię to w ich warsztacie. W związku z tym pytanie i poszukiwanie osoby która w tym siedzi i będzie w stanie wgrać nową mapę do komputera i w jakiej cenie Proszę o informację, czy macie jakąś osobę poleconą.
Dzięki kolego:JanuszSz właśnie już jestem z nim w kontakcie. Może Alan udostępni mi kompa na podmiankę. Co do komentarza kolegi MihaU to już sprawdzane było wszystko. Walka trwa od roku. Trzy razy wymieniano czujnik ciśnienia doładowania, wymieniano czyjnik baro w kompie. wymieniano przepływkę, zespół zaworów magnetycznych itp. Turbo ok, wszystkie przewody podciśnienia ok, masę może jeszcze sprawdzę sam dla pewności. Ale wszystko wskazuje na ECU. Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie.
Komentarz