gratulacje k to jest to na co choruje do Octy ops: chociaz wolalbym takie jak ma Nexus i pewnie takich bede szukal jak tylko niebieski strucel sie przestanie psuc :lol:
moja Ania jest fajna - mówiła mi cały czas - jedź sobie i kup jak ci się podobają - luz
ale jak założyłem je - dumny i blady mówię chodź zobacz - fajne co?
popatrzyła i zabiła mnie tekstem - a to są już te nowe? :lol:
podejrzewam że wkręcała mnie ale stwierdziła mądrze że jej nie robi to wielkiej różnicy ale na pewno nie przeszkadza a jeśli mnie się podoba i się z tym dobrze czuję to
Paf - Z tego co widze, to nawet pasują kolorystycznie do boczków.
do czarnych plastików tak - ten środek już mniej - ale nie ma masakry - obszyję to sobie czarną/bardzo ciemnoszarą skórą perforowaną - będzie grało z kierownicą i wtedy będzie tak jak chcę
Zamieszczone przez MiKruS
Tylko dywaniki bym jeszcze zmienil na jakies bardziej "dywanikowe" - chyba, ze zle widze na tym zdjeciu.
to są dywaniki dywanikowe ale totanie zwykłe czarne materiałowe obszyte na czarno - coś znajdę to wymienię bo się już trochę zużyły
Sigma_74, tak sie sklada ze ostatnio ogladalem calkiem przyzwoite na gieldzie samochodowej na Dlugiej
Jakosc niezla, wykonanie napisu Octavia rowniez. Wydaja sie ok, pojezdze jeszcze i popatrze, ale jak nic nie znajde, to lykne tamte - cena 60 zl bodajze
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Ja też spełniłem swoje marzenie odnośnie foteli,mam od TOP SPORTa
Jak by ktoś z waszych znajomych albo jak by udalo wam sie gdzieś wyczaić na necie tylną kanape jeszcze to byłbym wdzięczny
Co do dywaników to ja kupiłem welurowe (z wkręcanymi bolcami podtrzymującymi) w salonie. Cena za komplet 80zł. Wszystko pasuje do tunelu i profili, a cena nie wysoka.
W przednich dywanikach są otwory, a do tapicerki wkręcasz takie plastikowe wkręty. Powoduje to, że dywaniki się nie ruszają. Oryginalny patent Skody zapożyczony chyba z VW
stałem sie szczęsliwym posiadaczem foteli od Leona wersji TOP SPORT
Właśnie odbyła się pierwsza jazda i wrażenia bardzo pozytywne.
Podziękowania dla Lec-a za wytrwałość w montażu wczorajszym od 23.00 do 5.00 rano i pomoc w poskładaniu auta w jeden kawałek oraz za miejsce i pomocną kawę.
foto w trakcie , jak w aucie bylo duuuuuuzo miejsca
Desmo grunt ze jestes, jak mniemam, zadowolony i nie żalujesz. Za jakis czas miejscowka nabierze lepszego charakteru i nie bedzie problemow logistycznych
Komentarz