Nexus6, ja jestem bardzo sprężony - jak tylko Ali będzie miał oknienko to jadziem choćby we wtorek środę
fotele od LEONA TOP SPORT mam i ja.
Zwiń
X
-
gratulacje k to jest to na co choruje do Octy ops: chociaz wolalbym takie jak ma Nexus i pewnie takich bede szukal jak tylko niebieski strucel sie przestanie psuc :lol:
[EDIT] poprawiłem tytuł :idea:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
moja Ania jest fajna - mówiła mi cały czas - jedź sobie i kup jak ci się podobają - luz
ale jak założyłem je - dumny i blady mówię chodź zobacz - fajne co?
popatrzyła i zabiła mnie tekstem - a to są już te nowe? :lol:
podejrzewam że wkręcała mnie ale stwierdziła mądrze że jej nie robi to wielkiej różnicy ale na pewno nie przeszkadza a jeśli mnie się podoba i się z tym dobrze czuję to
konkret
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez MiKruSPaf - Z tego co widze, to nawet pasują kolorystycznie do boczków.
Zamieszczone przez MiKruSTylko dywaniki bym jeszcze zmienil na jakies bardziej "dywanikowe" - chyba, ze zle widze na tym zdjeciu.
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74, tak sie sklada ze ostatnio ogladalem calkiem przyzwoite na gieldzie samochodowej na Dlugiej
Jakosc niezla, wykonanie napisu Octavia rowniez. Wydaja sie ok, pojezdze jeszcze i popatrze, ale jak nic nie znajde, to lykne tamte - cena 60 zl bodajzeByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Ja też spełniłem swoje marzenie odnośnie foteli,mam od TOP SPORTa
Jak by ktoś z waszych znajomych albo jak by udalo wam sie gdzieś wyczaić na necie tylną kanape jeszcze to byłbym wdzięczny-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
desmo
stałem sie szczęsliwym posiadaczem foteli od Leona wersji TOP SPORT
Podziękowania dla Lec-a za wytrwałość w montażu wczorajszym od 23.00 do 5.00 rano i pomoc w poskładaniu auta w jeden kawałek oraz za miejsce i pomocną kawę.
Komentarz
-
lec
Aciu, razem z kotami
foto w trakcie , jak w aucie bylo duuuuuuzo miejsca
Desmo grunt ze jestes, jak mniemam, zadowolony i nie żalujesz. Za jakis czas miejscowka nabierze lepszego charakteru i nie bedzie problemow logistycznychZałączone pliki
Komentarz
-
desmo
Zamieszczone przez lecDesmo grunt ze jestes, jak mniemam, zadowolony i nie żalujesz
Zamieszczone przez aciuKiedy Wy śpicie Lec to już znany jako " Nocny Marek " ale desmo ...
Życzę samych pozytywnych wrażeń z jazdy
mam bardziej normalne foto
Komentarz
-
Zamieszczone przez desmoPodziękowania dla Lec-a za wytrwałość w montażu wczorajszym od 23.00 do 5.00 ranoByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz