Rafał26, to ja mam 4,6 przy 90 km/h jadąc dziadowo. przy 100-110 pokazuje mi 5.0-5.2
[O1] Gałka skórzana + chrom do 01 (nie taka jak w 0II)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez b707Dało by rade... ale mieszek będzie za krótki, i będziesz miał dźwignie długą i ze skokiem jak w autobusie.
[ Dodano: Pią 23 Gru, 11 16:16 ]
Znalazłem fotke na allegro - u mnie to chyba tak to wyglada
[ Dodano: Wto 27 Gru, 11 21:29 ]
Panowie orjetujecie się moze w kotrym mniej wiecej miejscu bedzie w tym plastiku spręzyna?
Komentarz
-
-
Dziś wymintowałem swoja galke z 01 zeby zobaczyc jak to jest......i dobrze, ze nie obcinałem bo bym musial jezdizc teraz za mechanizmem. Okazuje się ze pod plastikiem kryje sie precik 10 mm - u samej góry przykrecona jest śrubka i po jej odkreceniu plastik się zdejmuje. W ori gałce jest jeszcze luz taki na ok 2 cm, bo jak się ją nciska to plastik idzie w dół.....a bolec u góry wychodzi. Wiec nie za bardzo da się inna galke tu załozyc :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BiszczuZamieszczone przez piotrek_osWiec nie za bardzo da się inna galke tu załozyc :roll:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Kupiłem skórzaną gałkę i dźwignię ręcznego w komplecie do Octavii I przed liftingiem. Okazało się, że ktoś wcześniej sprzedał gałkę i sprzedający zaproponował mi w zamian gałkę z OI po liftingu z czarną wstawką.
Dziś przyszedł zestawik. Chciałem go zamontować ale się wstrzymałem bo na oko widać, że mój lewarek ma mniejszą średnicę. Zmierzyłem otwór montażowy w gałce i ma ok. 23mm więc wychodzi na to, że w TDI otwór jest mniejszy, a ta gałka jest z benzyny. No ale układ biegów jest jak u mnie w TDI. Wsteczny wciskany i do przodu.
Jutro zadzwonię do sprzedawcy i zapytam co zrobić z tym fantem.
Komentarz
-
-
piotrek_os, jutro zadecyduję co zrobię. Superbman miał jeszcze do niedawna w ofercie gałki do diesli ale teraz nie mogę znaleźć.
Najpierw pogadam ze sprzedającym na ten temat. Jak będzie robił problemy z wymianą to pewnie się tak skończy.
Zamieszczone przez piotrek_osgalke do beznyny - pewnie zejdzie od pnia
Komentarz
-
Komentarz