uchwyt na gruszke cb

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • koper009
    Rider
    • 2013
    • 282

uchwyt na gruszke cb

No niestety, tak pięknie nie ma, i koszta nie rozchodzą się o 2000 PLN. 1500-2000 PLN to średnio sam program kosztuje do DSG. Mocniejsze sprzęgła od 5000-6000 PLN (i to wcale nie takie na 600 Nm) plus robocizna. Może teraz już ceny nieco spadły. Ale to tak mniej więcej było jak się rozeznawałem. Niestety całość bardzo bliska jest 10k PLN więc tutaj trzeba już być naprawdę ambitnym i mieć młode auto.

Ale też bez przesady do 420 Nm czy nawet trochę powyżej to jak ktoś ogarnięty poprawi program DSG sprzęgła nie powinny się zużyć zbyt szybko. W razie czego wiadomo, nowe też chyba 5000 Do DSG wszystko kosztuje 2, 5, 6, albo 12 tysiecy :diabelski_usmiech

hotrain z tego co mi się udało zrobić research. U Ciebie w DSG7 kluczowa jest zmiana w oprogramowaniu, żeby skrzynia wcześniej zrzucała na 1. Bo jeżdząc w korkach, podobno ma takie tendencje do jazdy na 2 na lekkim uślizgu sprzęgła, a 1 wrzuca dopiero po totalnym zatrzymaniu. Co uszkadza sprzęgło od biegów parzystych. Ale czy to jest takie proste i tak to działa... Puki ktoś wiarygodny nie zrobi tego i nie przejeździ paru tysięcy żeby się wypowiedzieć to ja się pod taką teorią nie podpiszę.
    180 powodów do uśmiechu - RS Batman
  • wolas
    Rider
    • 2011
    • 290

uchwyt na gruszke cb

z racji tego ze duzo jezdze uzywam cb radia, doradźcie mi gdzie najlepiej zamontować uchwyt do niej, nie chcialbym zbytnio robić zbędnych dziur w desce

Komentarz

• zepter00
      RS
      • 2008
      • 2304

Tak żebyś miał ją pod ręką w zgodzie z zasadami ergonomii. Ja gruszkę a w zasadzie całe radio trzymam w podłokietniku.
      Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• wolas
        Rider
        • 2011
        • 290

niestety nie ma podłokietnika, radio mam przykręcone po stronie pasażera na łączeniu dwóch plastikowych desek na wysokość fotela, w środku pod prawym łokciem jest taka mała przegródka ale tam wcisnąłem głośnik do CB ponieważ w radiu mam kiepski a z grucha nie mam już pojęcia co zrobić,

Komentarz

• bws34
          Rider
          • 2011
          • 543

Ja gruchę sobie przykręciłem w tym "materiale" obok konsoli środkowej po stronie kierowcy,a radio mam w popielniczce schowane.
          "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• wolas
            Rider
            • 2011
            • 290

Zamieszczone przez bws34
            Ja gruchę sobie przykręciłem w tym "materiale" obok konsoli środkowej po stronie kierowcy,a radio mam w popielniczce schowane.

jakos nie moge zlapac w którym
            jutro przejrze octe to obczaje

Komentarz

• bws34
              Rider
              • 2011
              • 543

Jak masz siedzenie kierowcy to po prawej str. mając skrzynie biegów zjeżdżasz oczami w dół :szeroki_usmiech
              "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

Pracuję...