InterAuto Zakopianka
[O1] uchwyt na okulary fotorelacja
Zwiń
X
-
[O1] uchwyt na okulary fotorelacja
witam jako ze nie mam uchwytu na okulary postanowilem zalozyc sobie taki jednak ten orginalny vw jest strasznie maly postanowilem wiec zaadoptowac uchwyt z zafiry b nr katalogowy to" szary 1740120 i jasno szary 1740100" na allegro okolo 33 zl ja wybralem szary nie dokonca pasuje kolorem ale po montarzu nie wyglada zle taka jest roznica niestety montarz nie jest p&p ale nie jest tez trudny rozstaw otworow w octavi to 145mm a w oplu 143mm da sie zamontowac na tzw. chama ale lepiej jest lekko rozwiercic otwory ja zrobilem to malutkim frezem obcinamy tez takie plastikowe bolce (na focie juz ich nie ma ) w otworach sa zalozone takie metalowe tuleje ale bardzo latwo wychodza potem trzeba je wlozyc spowrotem chronia plastik przed polamaniem przez wkrety i oto efekt i z boku bez problemu wchodza tam takie bryle na zywo nie wyglada to wcale zle
pozrawiam
ps.kliknij na fotke zeby zobaczyc zbjecie w pelnym rozmiarze , sorki za jakosc ale za bardzo zmniejszylem fotki i potem musialem powiekszac ale jak ktos chce to moge jeszcze raz cyknac fotke w duzym rozmiarze i przeslac na emailnie mam polskich znakow na compie
-
-
psotnicki, A do O1 jest ten uchwyt Ori Skody czy trzeba szukać w ASO VW..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Musze oblukac go w ASO VW.
Komentarz
-
-
Biszczu, 90 zł jeszcze ujdzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanpsotnicki, A do O1 jest ten uchwyt Ori Skody czy trzeba szukać w ASO VWZamieszczone przez sebas101Czy ten uchwyt w pozycji otwarty pozostaje otwarty, czy sprężynuje tak jak oryginalne rączki (uchwyty)?
pozdrawiamnie mam polskich znakow na compie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebas101Generalnie chodzi mi o to czy jak się go otworzy to on się sam zamyka?
Interesuje mnie czy da radę w czasie jazdy wyjąć/schować okulary jedna rękąZamieszczone przez LangustaBiszczu napisał/a:
phoneman napisał/a:
psotnicki, A do O1 jest ten uchwyt Ori Skody czy trzeba szukać w ASO VW.
muszisz poszukać w ASO VW lub Seat Skoda nie ma
W ASO VW to cena 124 zł pytałemnie mam polskich znakow na compie
Komentarz
-
Komentarz