a czy to prawda ze na zimnym silniku za bardzo nie mozna mu dawac w pedal tak max do 3tys obrotow? i po dynamicnzje pozniej jezdzie zanim sie wylaczy powinien troszke na wolnych obrotach pochodzic Dieselek?
Zamówiłem lekkie felgi i kilka Koni. Co to da?
Zwiń
X
-
Zamówiłem lekkie felgi i kilka Koni. Co to da?
w końcu podjałem decyzję
zamówiłem zestaw Koni Sport, montaż w przyszłym tygodniu w Tomsonie. Mam nadzieję że nie ma co się obawiać.
oraz takie fele choć szukałem wieloramiennych to te mnie powaliły :shock: . Ważą podobno 6,2-6,5 kg więc pewnie urwę sporo na 400m :wink: (tak pewnie z 0,01 s, no może 0,02). Wiecie może ile ważą 15" alu skody?? Ciekawi mnie też różnica w wadze między 205/55 R 16 i 195/65 R 15.
PS będzie porównanie z Miśka Bilsteinami
pzdrOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
-
-
Re: Zamówiłem lekkie felgi i kilka Koni. Co to da?
Zamieszczone przez bendiw końcu podjałem decyzję
zamówiłem zestaw Koni Sport, montaż w przyszłym tygodniu w Tomsonie. Mam nadzieję że nie ma co się obawiać.
oraz takie choć szukałem wieloramiennych to te mnie powaliły :shock: . Ważą podobno 6,2 kg więc pewnie urwę sporo na 400m :wink: (tak pewnie z 0,01 s, no może 0,02). Wiecie może ile ważą 15" alu skody?? Ciekawi mnie też różnica w wadze między 205/55 R 16 i 195/65 R 15.
PS będzie porównanie z Miśka Bilsteinami
pzdrfelek tylko nie mów, ze zamówiłeś 15tki :szeroki_usmiech , żeby były jak najlżejsze :lol: :lol: :lol:
waga 16tek jest od 7kg wzwyż ale to i tak zajebiście mało :!: :idea:
z niecierpliwością czekam jak to się będzie prezentowałoTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
pierwsze bilsteiny byly moje
fele są zajebiste tylko nie mów, ze zamówiłeś 15tki
z niecierpliwością czekam jak to się będzie prezentowało
pzdrOutlander
była OII 4x4 BMM
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez bendipierwsze bilsteiny byly moje
fele są zajebiste tylko nie mów, ze zamówiłeś 15tki
z niecierpliwością czekam jak to się będzie prezentowało
pzdr
Komentarz
-
Zamieszczone przez bendizamówiłem zestaw Koni Sport, montaż w przyszłym tygodniu w Tomsonie. Mam nadzieję że nie ma co się obawiać.
oraz takie fele
pzdr
Te felgi byly moimi faworytami (jestem fanem 5 ramiennych fel :twisted: ) ,ale jakis byl problem ze sprowadzeniem 16 jak kupwywalem swoje felgi i kupilem inne(5ramion) ,te co wziolem tez nie sa brzydkie
Czekam na zdjecie jak juz fele bede na aucie
ps. a jaki masz kolor auta?
Komentarz
-
-
ojej tylko 16??? toz to seria!
Te felgi byly moimi faworytami (jestem fanem 5 ramiennych fel ).
pzdrOutlander
była OII 4x4 BMM
Komentarz
-
-
i co was tak bawi , dla mnie seria to 15", a tylko dla lansu tego nie kupuję, liczy się chłopcy również waga koła . Zobaczycie jak urwę parę setnych na starcie to wam kopara opadnie .
ojej tylko 16??? toz to seria!
Jak dla mnie 16" w zupelnosci styknie, przy 17" juz trzeba uwazac na wieksze dziury a tak pozostaje kompromis lansu i komfortu uzytkowania.
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffpierwsze bilsteiny byly moje :diabelski_usmiech
masz co do tego całkowitą pewność ?? :dewil :nudabyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez bendiojej tylko 16??? toz to seria!
Te felgi byly moimi faworytami (jestem fanem 5 ramiennych fel ).
pzdr
a jesli chodzi o wage to moze stalki zapodaj
Komentarz
-
danielpoz
-
Zamieszczone przez bendioraz takie fele choć szukałem wieloramiennych to te mnie powaliły :shock: . pzdr
Komentarz
-
-
Ale sporo osób na spocie marszczyło na nie nos bo są za mało świecące . Spróbuję jakies fotki w najbliższym czasie wrzucić.
Po za tym dobrze nie wszyskim się podobały bo inaczej każdy by miał takie... i też nie był byś zachwycony :szeroki_usmiech
bendi, fele sa fajne, jedyna ich wada jest to, ze wydaja sie mniejsze niz sa w rzeczywistosci.
Komentarz
-
-
no niestety na skodziance dopiero widac felge tak przy 18 rozmiarze, 8)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arekno niestety na skodziance dopiero widac felge tak przy 18 rozmiarze, 8)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz