Zamieszczone przez MisiekWAW
Zamówiłem lekkie felgi i kilka Koni. Co to da?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez LIFENo właśnie, czy ktoś to zważył jaki ciężar mają 15 stalowe i alu ?Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁZamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez Arekno niestety na skodziance dopiero widac felge tak przy 18 rozmiarze, 8)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
hmmm mówilismy o wygladzie a nie komforcie jazdy :szeroki_usmiech ,jezdzi sie kiepsko bo sam na takich jezdziłem...
235/40/18koszmar na nasze drogi ale wyglad fajny
ile ludzi tyle gustów :szeroki_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez LIFE
A ile ważą alusy 15 ?Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LIFEZamieszczone przez SamiecZamieszczone przez LIFE
A ile ważą alusy 15 ?ad:
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez LIFENo to zapytam tak: której firmy i jakie modele są najlżejsze ?
tu polecam felgi z magnezuk
Felgi magnezowe sa na pewno b. drogie i chyba niezbyt trwale (chyba ze kuty magnez)
Jesli chodzi o pytanie LIFE'a to sprawdz prosze sam:
Polecam zwlaszcza zapoznac sie z produktami Racing Hart i SSR - niestety ceny powyzej 300$ za 1 felge sa naprawde zaporowe
Najslynniejsza "lekka" felga - OZ Superleggera to ok 220 $
Mniej slynne i do tego lzejsze Kosei K1 Racing to ok 180 $
Rota SubZero sa chyba ciut tansze - ok 150$
Wreszcie Team Dynamics Pro Race 2 - 740 zl
Wszystkie ceny podane dla 17"
Ceny w $ za tirerack.com - jako model podalem Golfa 4 GLS TDI
Ceny w PLN - Jacky Sports - http://www.jacky.pl/
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
ja mam Pro Race 2, 16". Dałem około 6 stów za sztukę i sobie chwalę. Podobno są wytrzymałe. Kiedyś je ważyłem ale trochę zapomniałem dokładną wagę, coś koło 7 kg W każdym razie kompletne koło (z oponą 205/55 16) było lżejsze do seryjnej stalówki (15" z oponą 195/65 15)) o około 1,2 - 1,5kg.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
rafalus,felgi nie ladne
BTW zamówiłem jednak B6 (Koni się nie udało, a potem mnie przekonaliście) i po 4 czterech miesiącach oczekiwania (MTS trochę o mnie zapomniał) właśnie je odebrałem i czekam na montaż. Z tym, że niestety pierw muszę wymienić tylni zderzak bo fajans mi na nim zaparkował.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalusfelgi nie ladneale cholera juz mam swoje 16' :wink:
[ Dodano: Nie 02 Paź, 05 23:10 ]
Zamieszczone przez bendiZ tym, że niestety pierw muszę wymienić tylni zderzak bo fajans mi na nim zaparkował.
Komentarz
-
Komentarz